Navigointivalikko
Tiedotteet 2016

Tiedotteet 2016

Tiedotteet 2016

Muutoksia valtatien 1 liikenteeseen Vihdissä siltakorjausten vuoksi  (Uudenmaan ELY-keskus)

Palojärven risteyssillan sekä Palojoen sillan korjaukset aiheuttavat muutoksia Vihdissä valtatien 1 (Turunväylä) liikennejärjestelyihin maalis–elokuussa: Nopeusrajoituksia työmaiden kohdalla alennetaan ja ajokaistoja kavennetaan. Ajoneuvoliikenteen käytössä on kaksi kaistaa suuntaansa koko työn ajan. Työt alkavat maaliskuun loppupuolella ja ne valmistuvat elokuun loppuun mennessä.

 

Palojärven risteyssillan alapuoliset työt tehdään siten, että alapuolella kulkevan valtatien 2 liikennehaitta on ajoittainen sekä asettuu ruuhka-aikojen ulkopuolelle.

Palojärven risteyssillan ja Palojoen sillan korjaustöiden yhdistäminen parantaa liikenneturvallisuutta sekä lyhentää huomattavasti liikenteelle aiheutuvan haitan kokonaiskestoa.

Työt aloitetaan maaliskuun loppupuolella reunapalkkien kunnostustöillä ja kaidetöillä, jolloin käytössä on nykyiset kaistat. Nopeusrajoitus on työmaan kohdalla 60 km/h.

Siltojen pintarakenteet uusitaan touko–elokuussa, jolloin ajokaistoja kavennetaan sekä nopeusrajoitusta alennetaan. Nopeusrajoitus on 50 km/h. Työt valmistuvat elokuun loppuun mennessä.

Kaakkois-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus (ELY-keskus) / Eteläinen hankinta-alue toimii kohteen rakennuttajana. Valvontakonsulttina toimii Sweco PM Oy ja urakoitsijana Destia Oy, joka vastaa työn toteutuksesta.

 

Linkit siltapaikoille:

 

Lisätietoja:

  • Työmaapäällikkö Janne Korkalainen, Destia Oy, 0400 974 499
  • Valvontakonsultti Teija Räihä, SWECO PM Oy, 040 672 1548
  • Projektipäällikkö Terhi Siltanen, Kaakkois-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus, 040 733 7816

Alueellista tietoa