Navigointivalikko
Uutiset 2014

Uutiset 2014

Uutiset

 

Kysely Pirkanmaan elinikäisen ohjauksen (ELO) strategian 2020 toteuttamisesta (Pirkanmaan ELY-keskus)

Tieto-, neuvonta- ja ohjauspalvelujen kehittämistavoitteet käytännön toimenpiteiksi!

Laadukkaat ja ajantasaiset tieto-, neuvonta- ja ohjauspalvelut ovat tärkeä osa uranvalintaa, koulutukseen hakeutumista sekä yleistä elämänhallintaa. Hyvin toimivat ohjauspalvelut tuovat myös merkittävää lisäarvoa henkilöstön kehittämiseen yrityksissä ja muissa työyhteisöissä lisäten niiden kilpailukykyä ja henkilöstön hyvinvointia.

Pirkanmaan elinikäisen ohjauksen yhteistyöryhmä on laatinut Pirkanmaan ELO-strategian 2020, jossa määritellään ohjauspalvelujen pitkän aikavälin kehittämistavoitteet.

Strategian tavoitteet on muotoiltu varsin yleisellä tasolla ja siksi toivomme organisaatioilta ideoita siihen, miten tavoitteet ja linjaukset muutetaan konkreettisiksi toimenpiteiksi. Tätä varten olemme avanneet webropol-kyselyn, johon toivomme mahdollisimman laajaa osallistumista. Kyselyn voi tarvittaessa keskeyttää ja jatkaa vastaamista sopivana aikana. Kysely on avoinna 30.4.2014 saakka.

Kyselyn vastauksia tullaan hyödyntämään oppilaitosten, kuntien, yritysten, valtion viranomaisten sekä kolmannen sektorin ohjauspalvelujen kehittämiseksi.

Kysely avautuu osoitteessa: https://www.webropolsurveys.com/S/62B4B079E125B2AD.par

Lisätiedot:

Koulutusasiantuntija Reija Neva
p. 0295 036 175
reija.neva(at)ely-keskus.fi


Alueellista tietoa