Navigointivalikko
Tiedotteet 2013

Tiedotteet 2013

Sivulla on ELY-keskusten uusimmat tiedotteet, alkaen huhtikuusta 2013. Vanhemmat tiedotteet löytyvät vasemmalta kohdasta Tiedotearkisto.

Tiedotteet 2013

Kutsu Porin seudun liikenneturvallisuussuunnitelman esittelytilaisuuteen (Varsinais-Suomen ELY-keskus)

Porin seudun liikenneturvallisuussuunnitelma esitellään asukkaille, luottamushenkilöille ja tiedotusvälineille sekä muille asiasta kiinnostuneille Porissa 12.9.2013 klo 18 alkaen ja Harjavallassa 18.9.2013 klo 18 alkaen.

Varsinais-Suomen ELY-keskus on laatimassa Porin seudun liikenneturvallisuussuunnitelman päivitystyötä yhdessä alueen kuntien kanssa. Liikenneturvallisuussuunnitelmassa laaditaan toteutusmahdollisuuksiltaan realistinen ja käytännönläheinen suunnitelma liikenneturvallisuuden parantamiseksi. Suunnitelma sisältää analyysit liikenneturvallisuuden nykytilanteesta ja ehdotukset fyysisen liikenneympäristön pienistä parantamistoimenpiteistä sekä ehdotukset liikennekoulutuksen ja – tiedotuksen kehittämiseksi. Visiona on, ettei kenenkään tarvitsisi kuolla tai loukkaantua vakavasti liikenteessä. Vision konkretisoimiseksi on asetettu tavoitteet ja painopistealueet kuntien liikenneturvallisuustyölle.

Suunnitelma on edennyt luonnosvaiheeseen ja yleisötilaisuudessa esitellään havaittuja kehittämistarpeita sekä alustavia toimenpide-ehdotuksia. Paikalla ovat yhteistyötahojen edustajat kertomassa suunnitelmien taustoista ja suunnitelluista ratkaisuista. Yleisöllä on mahdollisuus kysyä ja keskustella aiheista sekä vaikuttaa esitettäviin ratkaisuihin.

Liikenneturvallisuussuunnitelman suunnittelualueeseen kuuluvat Harjavalta, Huittinen, Kokemäki, Luvia, Merikarvia, Nakkila, Pomarkku, Pori ja Ulvila.


YLEISÖTILAISUUDEN OHJELMA


Porin, Pomarkun, Luvian, Merikarvian ja Ulvilan alueet

Aika:             12.9.2013 klo 18–20, kahvitarjoilu alkaa klo 17.30

Paikka:         Porin kaupunginvaltuuston salissa, Hallituskatu 12


Harjavallan, Huittisten, Kokemäen ja Nakkilan alueet

Aika:             18.9.2013 klo 18–20, kahvitarjoilu alkaa klo 17.30

Paikka:         Harjavalta salissa (Koulukeskus) Myllykadulla Harjavallassa
 

 • Kaupungin avauspuheenvuoro
 • Liikenteen haasteet Porin seudulla
  • Liikenneturvallisuuden nykytila kyselyiden ja onnettomuusanalyysin valossa
 • Tulevia toimenpiteitä Porin seudulla
  • Liikenneympäristön parantaminen
  • Alustavat toimenpide-ehdotukset
  • Liikenneturvallisuustyö
 • ELY-keskuksen, kuntien ja poliisin edustajien puheenvuorot
 • Keskustelua

Tilaisuuden päättäminen


Lisätietoja:

Varsinais-Suomen ELY-keskus, liikenneturvallisuusinsinööri Jaakko Klang, p. 0400 824 207 ja suunnittelukonsulttina toimiva Destia Oy, DI Christel Kautiala, p. 050 591 1605
 

Tervetuloa kuulemaan ja ottamaan kantaa!


Alueellista tietoa