Navigointivalikko

Uutiset 2020

Alueellista tietoa

Uutiset 2020

Koronavirustilanne vaikuttaa Pirkanmaan ELY-keskuksen toimintaan ja palveluun

Koronavirustilanne aiheuttaa jonkin verran muutoksia Pirkanmaan ELY-keskuksen toimintaan. Hoidamme toistaiseksi työtehtäviämme pääasiassa puhelimitse ja etäyhteyksin. Vältämme matkustamista sekä kasvokkain tapahtuvaa kanssakäymistä ja kokouksia. Siirrämme järjestämiämme kokouksia ja tilaisuuksia tai tarjoamme kokouksiin videoyhteysmahdollisuuden. Ilmoitamme tapahtumiin liittyvistä muutoksista verkkosivuillamme ja sosiaalisen median kanavissamme.

Tiesithän, että voit asioida kanssamme myös sähköisesti. Sähköinen asiointi on auki 24/7. Lisätietoja asioinnista löytyy asiointisivultamme.

Vaikka tilanne on hyvin poikkeuksellinen, tavoitteenamme Pirkanmaan ELY-keskuksessa on turvata hyvä palvelutaso. Huolehdimme kaikissa tilanteissa ympäristön turvallisuudesta ja liikenteen sujuvuudesta sekä yritystoiminnan tukemisesta. Verkkosivuiltamme saat lisätietoa yrityspalveluistamme koronavirustilanteessa. Tähän liittyvää tukea valmistellaan parhaillaan ja tarkoitus ottaa käyttöön niin pian kuin mahdollista.

Seuraamme tilannetta tiiviisti ja tarvittaessa muutamme toimintaamme sen perusteella.

Lisätietoja

vs. ylijohtaja Juha Sammallahti, puhelin 0295 03 6210.