Navigointivalikko
Tiedotteet 2015

Tiedotteet 2015

Tiedotteet 2015

Kivihaan tietunneli suljetaan pelastusharjoituksen vuoksi 14.10.2015 klo 10‒14 (Uudenmaan ELY-keskus)

Kivihaan tunnelissa (Hakamäentie, Helsinki) järjestetään pelastusharjoitus 14.10.2015 klo 1014 välisenä aikana. Tunneli on harjoituksen ajan suljettuna liikenteeltä ja liikenne ohjataan kiertotielle. Kiertotienä toimii tunnelin päällä kulkeva ajoyhteys.

Harjoituksessa pelastus-, poliisi- ja tieviranomaiset harjoittelevat pelastamista ja keskinäistä yhteistoimintaa mahdollisten tunnelissa tapahtuvien onnettomuustilanteiden varalta.

Harjoitustilanne pyritään tekemään mahdollisimman todentuntuiseksi onnettomuustilanteen ja pelastusreittien osalta. Sen vuoksi harjoitusalueen tiet suljetaan liikenteeltä molempiin suuntiin ja liikenne ohjataan kiintein opastein kiertotienä toimiville tunnelin päällä kulkeville ajokaistoille. Liikenne pysäytetään mahdollisesti kokonaan lyhyeksi ajaksi harjoituksen aikana.

Alueen liikenteen arvioidaan ruuhkautuvan ja tiekäyttäjiä suositellaan välttämään liikennöintiä alueella ja käyttävän toisia reittejä harjoituksen aikana.

Harjoitukseen osallistuvat pelastuslaitos, poliisi, hätäkeskus, Liikennevirasto, Uudenmaan ELY-keskus ja Helsingin kaupunki sekä teiden ja katujen hoidosta vastaavat toimijat.

Lisätietoja:                           

Helsingin pelastuslaitos:
harjoituksen johtaja, palomestari Jani Pitkänen, puh. 050 433 6905/ jani.pitkanen(at)hel.fi

Liikennevirasto: liikennekeskuspäällikkö Mika Jaatinen. puh. 020 637 3649/ mika.jaatinen(at)liikennevirasto.fi

Uudenmaan ELY-keskus: tunnelin hallinnoijan edustaja Tapani Angervuori, puh. 0295 021 268/ tapani.angervuori(at)ely-keskus.fi

www.ely-keskus.fi/uusimaa

www.liikennevirasto.fi

 


Alueellista tietoa