Navigointivalikko
Tiedotteet 2016

Tiedotteet 2016

Tiedotteet 2016

Keskiviikkona 4.5 alkaa päällystystyöt kantatiellä 52 Perniön ja Uudenmaan rajan välillä ja jatkuu useilla muilla kohteilla (Varsinais-Suomen ELY-keskus)

Keskiviikkona 4.5 alkaa päällystystyöt kantatiellä 52 Perniön ja Uudenmaan rajan välillä n. 10,5km matkalla. Työt alkaa Perniön päästä ja kestää viikon.

Tie on päällystettävällä osuudella kaksikaistainen ja liikenne pysäytetään kummastakin suunnasta vuorotellen. Paikalla on liikennevalo-ohjaus. Päällystystyöt tehdään päiväaikaan. Tielläliikkujien on syytä varautua viivästyksiin.

 

 

Tällä viikolla tehdään päällystystöitä myös Taivassalossa maantiellä 196 Taivassalon ja Lokalahden välillä, maantiellä 110 Kitulan kohdalla, maantiellä 2020 Mynämäen ja Tarvaisten välillä, maantiellä 12264 Paattisilla ja maantiellä 1933 Mynämäen keskustassa. Näilläkin kohteella tie on päällystettävällä osuudella kaksikaistainen ja liikenne pysäytetään kummastakin suunnasta vuorotellen. Paikalla on liikenteenohjaus. Tielläliikkujien on syytä varautua viivästyksiin. Töitä tehdään päiväaikaan.

Työmaiden kohdalla on alennettu nopeusrajoitusta ja tielläliikkujien on syytä noudattaa varovaisuutta työmaan läheisyydessä ajaessaan. Nopeusrajoitukset palautetaan ennalleen vasta kun tiemerkinnät on maalattu eli noin viikko päällystystöiden jälkeen. Mahdollinen sade voi sotkea aikataulun, sillä päällystystöitä ei voida tehdä kovalla sateella. Sade voi myös viivästyttää tiemerkintöjen tekemistä, sillä tiemerkintöjä voidaan maalata ainoastaan kuivalla kelillä.

Kaikki kesän päällystyskohteet sekä lisää tietoa teiden päällystämisestä löytyy nettisivuiltamme. Viestimme aktiivisesti myös twitterissä @VarsinaisELY.

Lisätietoja: Varsinais-Suomen ELY-keskus, päällysteinsinööri Tero Ahokas, p. 040 503 8843 ja kunnossapitoasiantuntija Jukka Heikkilä, p. 040 727 6061


Alueellista tietoa