Navigointivalikko
Tiedotteet 2015

Tiedotteet 2015

Tiedotteet 2015

Keski-Suomen ELY-keskus toivottaa biotuotetehtaan tervetulleeksi (Keski-Suomen ELY-keskus)

Keski-Suomen ELY-keskuksessa on otettu tyytyväisinä vastaan tieto Metsä Groupin päätöksestä toteuttaa suunnitelmansa biotuotetehtaan rakentamisesta Äänekoskelle.

- Tehdaspäätöksen myötä myös hankkeeseen liittyvien liikenneväyläinvestointien toteuttaminen käynnistyy jo tänä kesänä, kertoo liikenne- ja infrastruktuurivastuualueen johtaja Jukka Lehtinen.

Parhaillaan ELY-keskuksessa on lausunnolla vesialueen täyttölupahakemus Miilunlahdelle sekä lupahakemus sillan rakentamiseksi Äänejärven alajuoksun yli. ELY-keskus on valmistautunut myös olemaan mukana tehtaan yhteyteen tulevien PK-yritysten rahoituksessa ja työvoiman kouluttamisessa.

- Uudet työpaikat ovat maakuntaan enemmän kuin tervetulleita, ja ELY-keskus omalta osaltaan tukee investoinnin toteuttamista kaikilla käytettävissä olevilla keinoillaan, sanoo ylijohtaja Juha Niemelä.

Lisätietoja:

Ylijohtaja ja elinkeinot, työvoima, osaaminen ja kulttuuri ‑vastuualueen johtaja Juha Niemelä on tavoitettavissa tällä viikolla ainoastaan sähköpostitse: etunimi.sukunimi@ely-keskus.fi

Liikenne ja infrastruktuuri ‑vastuualueen johtaja Jukka Lehtinen, p. 0295 024 698

Ympäristö ja luonnonvarat ‑vastuualueen johtaja Kari Lehtinen, p. 0295 024 775
Vesialueen täyttöluvasta ja siltaluvasta: vesistöinsinööri Pekka Kivijakola, p. 0295 024 759


Alueellista tietoa