Navigointivalikko
Uutiset 2017

Uutiset 2017

Uutiset 2017

Kehittäjät kohtaavat luomaan vaikuttavuutta tiedolla ja tunteella (Etelä-Pohjanmaa)

Etelä-Pohjanmaan kehittäjäverkoston tapaaminen tiistaina 3.10.2017, klo 12-16 Sorsanpesällä Seinäjoella.

Onko hanke vaikuttava, jos sen merkitys jää hämäräksi? Millaisilla viesteillä pystyisimme koskettamaan ja jättämään jäljen ihmisten mieleen. Lokakuun verkostotapaamisessa irrottelemme ajatuksiamme ja opettelemme kertomaan kehittämistyöstämme puhuttelevasti. Saamme myös vinkkejä siitä, miten mennään median ihon alle.

Sparraajina toimivat viestintätoimisto Brunnenin johtavat konsultit Taru Nikulainen ja Riitta Väkeväinen. Pohjalainen Taru on tehnyt viestintää sekä yrityksissä että viestintätoimistoissa. Hän on kylmäpäinen osaaja, joka hallitsee viestinnän tiukat tilanteet. Riitalla on yli 20 vuoden kokemus toimittajan työstä ja hän tuntee median mielenliikkeet. Yhteiskunnallinen vaikuttajaviestintä ja viestinnän valmennukset ovat Riitan ominta aluetta.

Vieraileva tähti saapuu Pirkanmaalta, Matti Pollari Ekokumppaneista valottaa Järvireitit hankkeen vaikuttavuusviestintää.

Tervetuloa mukaan kaikki kehittämistyötä tekevät hanketoimijat, projektipäälliköt, viestijät ja organisaatioiden ihmiset yli rajojen!

Lue lisää Etelä-Pohjanmaan ELY-keskuksen Uutisjyvät-uutiskirjeen erikoisnumerosta (ely-keskus.fi).

Ilmoittautumislinkki löytyy ELY-keskuksen sivulta kohdasta tapahtumat ja koulutukset (ely-keskus.fi).


Alueellista tietoa