Uutiset

Alueellista tietoa

Uutiset 2020

Kausityöntekijöiden rekrytointi jo Suomessa olevasta työvoimasta (Pohjanmaa, Keski-Pohjanmaa)

 

Kausityövoima hakusessa? Nyt sinulla on mahdollista kartoittaa jo Suomessa olevasta työvoimasta itsellesi sopivia työntekijöitä. 
TE-palvelut järjestää kaksi koko maan laajuista virtuaalirekrytapahtumaa. Ensimmäinen toteutetaan ajalla 4. –7.5.2021 ja toinen 1. –4.6.2021. Molemmilla viikoilla on maanantaina TE-liven lähetys kausityöhön liittyen. Tapahtumat kestävät neljä päivää, mutta eivät vaadi näytteilleasettajilta aktiivista osallistumista kuin valitseminaan aikoina. Tarkoitus on, että pääset tapamaan potentiaalisia työntekijöitä itsellesi parhaiten sopivana aikana, vaikka illalla.
Voit ilmoittautua mukaan joko vain toiseen tai molempiin tapahtumiin. Kaikille ilmoittautuneille lähetetään tarkempaa infoa Tavata-alustalla toimimisesta ja oman messuständin laatimisesta. Kaikkien on myös mahdollista osallistua Teamsilla toteutettaviin perehdytyksiin (ilmoittautuminen tapahtuman ilmoittautumisen yhteydessä).

ILMOITTAUTUMINEN

•    4. –7.5. tapahtumaan ilmoittautuminen Webropol-lomakkeella 20.4.2021 mennessä 
•    1. –4.6. tapahtumaan ilmoittautuminen Webropol-lomakkeella 18.5.2021 mennessä

Jos haluat jo tutustua Tavatan tapahtumiin, voit käydä katsomassa TE-liven lähetyksen TE-palvelut Varsinais-Suomi Youtube-kanavalta tai alta.