Navigointivalikko
Tiedotteet 2013

Tiedotteet 2013

Sivulla on ELY-keskusten uusimmat tiedotteet, alkaen huhtikuusta 2013. Vanhemmat tiedotteet löytyvät vasemmalta kohdasta Tiedotearkisto.

Tiedotteet 2013

Haettavana kansallisia avustuksia valtakunnallisesti merkittäville ympäristökasvatus ja -valistushankkeille (Keski-Suomen ELY-keskus)

Ympäristöministeriön harkinnanvaraiset valtionavustukset valtakunnallisesti merkittäville ympäristökasvatus- ja valistushankkeille ovat tulleet hakuun. Avustushakemukset käsitellään ja avustuksista päätetään Keski-Suomen ELY-keskuksessa. Viime vuosina jaettu vuosittainen avustussumma on ollut noin 260 000 euroa. Hakijoina voivat olla monenlaiset toimijat pienistä yhdistyksistä kaupunkeihin ja valtakunnallisiin järjestöihin.

Avustukset on tarkoitettu valtakunnallisesti merkittäville hankkeille. Etusija päätöksenteossa on hankkeilla, joilla vauhditetaan kansallisten strategioiden ja ohjelmien toimeenpanoa. Avustusta voi saada myös hanke, joka toteutetaan alue- tai paikallistasolla, kunhan siinä luodaan valtakunnallisesti merkittävää uudenlaista toimintaa kuten uusia monialaisia yhteistyö- tai toimintamalleja.

Avustusten hakuaika umpeutuu tänä vuonna marraskuun 30. päivänä. Tarkemmat tiedot hakukriteereistä, hakuohjeet sekä lista viime vuosina avustusta saaneista hankkeista löytyvät nyt ely-keskus.fi-nettisivuilta:

ELY-keskuksia koskevan asetuksen nojalla ympäristökasvatuksen valtakunnalliset koordinointi- ja asiantuntijatehtävät hoidetaan Keski-Suomen ELY-keskuksessa. Tehtävä sisältää ympäristökasvatuksen ja -valistuksen valtakunnalliset hankeavustukset.

Lisätietoja:

Kehittämispäällikkö Anna-Liisa Kiiskinen, Keski-Suomen ELY-keskus, p. 0295 024 664
Tiedottaja Tanja Tuulinen, Keski-Suomen ELY-keskus, p. 0295 024 669

Sähköpostiosoitteet muotoa [email protected].


Alueellista tietoa