Navigointivalikko
Tiedotteet 2015

Tiedotteet 2015

Tiedotteet 2015

Ensi viikolla päällystystöitä Turun kehätiellä (kt 40) Kärsämäen eritasoliittymän rampeilla sekä valtatiellä 23 (Varsinais-Suomen ELY-keskus)

Maanantai-iltana 31.8. alkaa päällystystyö Turun kehätien (kt 40) ja Valtatie 9 eritasoliittymän (Kärsämäki) rampeilla.

Työn aikana ramppeja joudutaan osittain sulkemaan, jolloin liikenne ohjataan kulkemaan Runosmäen tai Urusvuoren ramppien kautta. Kohteella on liikenteenohjaus. Tällä kohteella liikennemäärät ovat päiväaikaan niin suuret, että liikennehaittojen minimoimiseksi työ tehdään yötyönä klo 18.00–06.00 välisenä aikana. Työt alkavat maanantai-iltana 31.8 kello 18.00 jälkeen. Päällystystyö kestää neljä yötä. Yötyöstä huolimatta tielläliikkujien on syytä varautua viivästyksiin.

Maanantaina 31.8. alkaa päällystystyö myös valtatiellä 23 Kankaanpään ja Niinisalon välillä n. 6,5 km:n matkalla. Työ kestää neljä päivää.

Tällä kohteella tie on päällystettävällä osuudella kaksikaistainen ja liikenne pysäytetään kummastakin suunnasta vuorotellen. Paikalla on liikennevalo-ohjaus. Päällystystyöt tehdään päivä- ja ilta-aikaan klo 6.00-22.00 välisenä aikana. Tielläliikkujien on syytä varautua viivästyksiin. Liikennemäärät tieosuuksilla eivät kuitenkaan ole niin suuret, että päiväaikaan tehtävistä töistä aiheutuisi kohtuutonta haittaa liikenteelle.

Työmaiden kohdalla on alennettu nopeusrajoitusta ja tielläliikkujien on syytä noudattaa varovaisuutta työmaan läheisyydessä ajaessaan. Nopeusrajoitukset palautetaan ennalleen vasta kun tiemerkinnät on maalattu eli noin viikko päällystystöiden jälkeen. Mahdollinen sade voi sotkea aikataulun, sillä päällystystöitä ei voida tehdä kovalla sateella. Sade voi myös viivästyttää tiemerkintöjen tekemistä, sillä tiemerkintöjä voidaan maalata ainoastaan kuivalla kelillä.

Kaikki kesän päällystyskohteet sekä lisää tietoa teiden päällystämisestä löytyy päällystystyöt 2015 -sivulta. Viestimme aktiivisesti myös twitterissä @VarsinaisELY.

Lisätietoja: Varsinais-Suomen ELY-keskus, päällysteinsinööri Tero Ahokas, p. 040 503 8843 ja kunnossapitoasiantuntija Jukka Heikkilä, p. 040 727 6061


Alueellista tietoa