Hämeen yrityspalvelut

Autamme sinua rahoitukseen, rekrytointiin, kasvuun ja kansainvälistymiseen sekä henkilöstön koulutustarpeisiin liittyvissä asioissa.

Hämeen yrityspalvelut on Hämeen ELY-keskuksen ja TE-toimiston sekä Team Finland -toiminnan yrityspalvelusivusto Kanta- ja Päijät-Hämeen alueella. Autamme löytämään sopivat ratkaisut yrityspalvelujen viidakosta ja olemme tukena yrityksesi elinkaaren eri vaiheissa.

Tältä sivustolta löydät asiantuntijoidemme suorat yhteystiedot palveluiden yhteydestä. Katso myös muut yhteydenottotavat.

Ajankohtaisiin asioihin voit tutustua Ajankohtaista-sivulla

Voit nyt varata Teams -tapaamisajan asiantuntijalle uuden ajanvarauskalenterin kautta. Klikkaa tästä ajanvaraukseen

Ajankohtainen käsittelytilanne

Yritysten kehittämispalvelut lakkautetaan vuoden 2024 alusta alkaen hallitusohjelman mukaisesti. Analyysi- ja Konsultointi-palvelujen hakemista ei enää suositella Länsi- ja Etelä- Suomessa. Määrärahat kuluvat käsittelyssä oleviin hakemuksiin. Etelä-Suomeen kuuluvat Uudenmaan, Etelä-Karjalan, Kymenlaakson, Päijät-Hämeen ja Kanta-Hämeen maakunnat.

Yrityksen kehittämisavustuksen EU-ohjelmakauden 2021–2027 ensimmäiset päätökset on julkaistu. Käytössä on uusi EURA2021 -järjestelmä (www.eura2021.fi). Yrityksen kehittämisavustuksen hakujaksot vuonna 2023 ovat: 16.1.-31.3., 1.4.-14.8., 15.8.-31.10. ja 1.11.-31.12.
 

Maaseudun yritystukien haku on avautunut 21.6.2023. Lue lisää Maaseudun yritystuista. Voit hakea tukia Hyrrä-asiointipalvelussa.

  • Euroopan sosiaalirahaston logo

    Hämeen yrityspalveluja kehittävä DigiHäme – Helposti saavutettavat yrityspalvelut -ESR-hanke rahoitetaan osana unionin Covid-19-pandemian johdosta toteuttamia toimia. Lue lisää hankkeesta

Päivitetty: 16.10.2023