Hämeen yrityspalvelut

Autamme sinua rahoitukseen, kasvuun ja kansainvälistymiseen sekä kehittämistarpeisiin liittyvissä asioissa.

Rekrytointi ja muutostilanteet


1.1.2025 julkisten työvoimapalveluiden järjestämisvastuu on siirtynyt valtion TE-toimistoilta kunnille ja yhteistoiminta-alueille.

Päijät-Hämeeseen muodostui kaksi työllisyysaluetta: Lahden kaupunki muodostaa oman työllisyysalueen. Lisätietoja löydät lahti.fi/tyollisyys
Toisen Päijät-Hämeen työllisyysalueen muodostivat Asikkala, Hartola, Heinola, Hollola, Iitti, Kärkölä, Orimattila, Padasjoki ja Sysmä.
Lisätietoa Päijät-Hämeen työllisyysalueesta löydät hameentyovoimapalvelut.fi

Myös Kanta-Hämeeseen muodostui kaksi työllisyysaluetta. TyöHämeen työllisyysalueen muodostivat Hämeenlinna, Hattula, Forssa, Tammela, Humppila, Jokioinen ja Ypäjä.
Lisätietoja löydät tyohame.fi
Etelä-Hämeen työllisyysalueen eli EHTA:n muodostivat puolestaan Janakkala ja Riihimäen seudun kunnat eli Riihimäki, Loppi ja Hausjärvi.
Lisätietoja löydät ehtapalvelut.fi

Samalla TE-toimistot ja kuntakokeilut lakkasivat ja uudet työllisyysalueet aloittivat toimintansa.

Kaipaatko apua rekrytointiin?

Työllisyysalueet auttavat ja neuvovat kaikissa rekrytointiasioissa alkaen rekrytointi-ilmoitustekstin luomisesta. Lisäksi työllisyysalueet neuvovat työvoimapulatilanteissa ja antavat lisätietoa palkkatukimahdollisuudesta rekrytoinnin apuna.

Lisätietoa rekrytointipalveluista löydät työllisyysalueeltasi.

Yrittäjä, tunnetko muutosturvan?

Muutosturva on kokonaisvaltainen toimintamalli henkilöstön vähentämis- ja lomautustilanteisiin. Sen tarkoituksena on varmistaa työnantajan ja työntekijän mahdollisimman sujuva siirtyminen muutoksesta eteenpäin. 

Lue lisää muutosturvasta (tyomarkkinatori.fi)

Päivitetty: 03.03.2025