Hämeen yrityspalvelut

Autamme sinua rahoitukseen, rekrytointiin, kasvuun ja kansainvälistymiseen sekä henkilöstön koulutustarpeisiin liittyvissä asioissa.

Aloittavan yrittäjän palvelut

Oletko aloittamassa yritystoimintaa?

Starttiraha edistää uutta päätoimista yritystoimintaa ja työllistymistä. Se turvaa yrittäjän toimeentulon siltä ajalta, jonka yritystoiminnan käynnistys ja vakiinnuttaminen arviolta kestää – kuitenkin enintään 12 kuukauden ajan.

Hämeen TE-toimiston yrityspalvelut puh. 0295 041 440 (arkisin klo 9–16.15), starttiraha.hame(at)te-toimisto.fi.

Tutustu tarkemmin starttirahaan

Seudulliset yrityspalvelut

Henkilökohtaista neuvontaa ja konsultointia starttihakemuksen liitteeksi tarvittavien liiketoimintasuunnitelman sekä rahoitus- ja kannattavuuslaskelmien tekemiseen sekä liikeidean kehittämiseen ja yrityksen perustamiseen saa uusyrityskeskuksista ja paikallisista kehittämisyhtiöistä.

Valtakunnallinen Yritys-Suomi-puhelinpalvelu neuvoo alkavia yrittäjiä tyypillisimmissä yrityksen perustamiseen ja yrittämiseen liittyvissä kysymyksissä, puh. 0295 020 500 (arkisin klo 9.00–16.15). Myös www.suomi.fi/yritykselle sivustolta löytyy runsaasti tietoa ja palveluja yrityksille ja yrityksen perustajille.

StartHub on vuonna 2019 toimintansa aloittanut uusien startup -ideoiden kiihdyttämö ja hautomo. Tiiviissä yhteisössä synnytetään uusia menestysyrityksiä Lahden seudulle ja autetaan ideasta eteenpäin. Yhteisössä toimii tällä hetkellä yli 40 aktiivista startupia, joille kokonaisuus on maksuton. Toimitilat sijaitsevat LAB Lahden kampuksella Mukkulassa. Toiminnan rahoittavat Lahden kaupunki, LAB-ammattikorkeakoulu ja Isku Oy.

Tutustu tarkemmin StartHubiin (starthub.fi)

Päivitetty: 17.10.2023