Hämeen yrityspalvelut

Autamme sinua rahoitukseen, rekrytointiin, kasvuun ja kansainvälistymiseen sekä henkilöstön koulutustarpeisiin liittyvissä asioissa.

Yritystarinat

Moni yritys on hyötynyt yrityspalveluistamme Hämeen seudulla. Alle olemme koonneet yritysten kokemuksia.

Orima-Tuote Oy Mikko Ahonen kertoo asiakaskokemuksestaan Hämeen yrityspalveluissa. Katso myös alla oleva video, jossa Ahonen avaa tarkemmin sitä, miten Hämeen yrityspalvelut auttoivat tuotantokapasiteetin kasvattamisessa.  

Hollolan Viilu ja Laminaatti Oy Janne Kuokkanen hyödynsi Yritysten kehittämispalvelujen koulutuksia saadakseen tukea yrityksensä kasvuun ja näkökulmaa markkinointiin.

Lemmikkieläintarvike Riemu Yrittäjä Maria Vuorenmaa sai Yritysten kehittämispalvelujen koulutuksessa konkreettista apua johtamiseen ja vinkkejä verkkokaupan kehittämiseen.

Lindström Oy Miten rohkealla rekrytoinnilla ja monialaisella yhteistyöllä saadaan edistettyä maahanmuuttajien työllistymistä? Lindströmin tehtaalla kuvatulla videolla kerrotaan miten monikulttuurisuus näkyy työyhteisössä ja miten sitä johdetaan. 

Liikkuva Suomi (A2 International Oy):n ja Orfer Oy:n kokemuksia Team Finland -toimijat ovat yrittäjille helposti lähestyttävä tuki kasvun tiellä. Katso myös alla oleva video, jossa Liikkuvan Suomen kehitysjohtaja Aki Helander kertoo yrityksen saamasta tuesta kansainvälistymisen tiellä. 

Tapio Anttila Collection Yritys on mm. tutkinut brändinsä viemistä ulkomaille ja nykyisen liiketoimintamallin soveltuvuutta siihen.

Jospak Oy Kasvava yritys kehittämässä uudenlaisia pakkausratkaisuja korvaamaan muovipakkauksia.

RekryKoulutus on joustava tapa hankkia uusia työntekijöitä, jos heitä ei löydy työmarkkinoilta tai heiltä puuttuu aiempaa alan työkokemusta. Lue osallistujien kokemuksia

Päivitetty: 18.07.2023