Hämeen Yrityspalvelut

Autamme sinua rahoitukseen, rekrytointiin, kasvuun ja kansainvälistymiseen sekä henkilöstön koulutustarpeisiin liittyvissä asioissa.

Työelämän monimuotoisuudella tuloksiin -aluehanke tarjoaa tukea hyvään työelämään

Haluamme hyvän työelämän kaikille, sillä osaavaa työvoimaa on erilaisissa ihmisissä: eri ikäryhmissä, sukupuolissa, koulutustaustoissa, toimintakyvyissä, kielitaidoissa, kulttuuriperimässä sekä erilaisten identiteettien moninaisuudessa.

Työelämän monimuotoisuus vaikuttaa myönteisesti osaavan työvoiman saatavuuteen, organisaation innovatiivisuuteen ja luovuuteen, asiakastyytyväisyyteen, uusien asiakasryhmien tavoittamiseen, taloudelliseen kannattavuuteen, työpaikan houkuttelevuuteen, henkilöstötyytyväisyyteen, organisaation julkisuuskuvaan.

Työelämän monimuotoisuudella tuloksiin - Hämeen aluehanke tarjoaa tukea, valmennusta ja kannustusta työyhteisöjen moninaistamiseen. Toimenpiteet on suunnattu pk-yrityksille Hämeen alueella. Tavoitteena on lisätä tietoisuutta ja ymmärrystä monimuotoisuuden johtamisesta, ikäjohtamisesta ja monikulttuurisuudesta. Hanke on osa valtakunnallista TYÖ2030-ohjelmaa. 

Haluatko kehittää yrityksesi työyhteisöä monimuotoisemmaksi?

Tutustu monimuotoisen rekrytoinnin käytäntöihin TTL:n sivulla.
Lisätietoja hankkeesta

Yhteystiedot

Kirsi Hyväri
työelämävalmentaja, TYÖ2030-ohjelma
kirsi.hyvari(at)ely-keskus.fi
puh. 0295 025 054

Anita Salonen
projektipäällikkö, TYÖ2030-ohjelma
työvoimapalveluasiantuntija
anita.salonen(at)ely-keskus.fi
puh. 0295 025 097

 

​​​​