Hämeen yrityspalvelut

Autamme sinua rahoitukseen, rekrytointiin, kasvuun ja kansainvälistymiseen sekä henkilöstön koulutustarpeisiin liittyvissä asioissa.

Maaseuturahoitus

  • Maaseudun yritystukia myönnetään investointien lisäksi käynnistämiseen. Lisäksi uutena mukana on myös kehittämisavustus, jolla tuetaan asiantuntijapalveluiden hankkimista yrityksen eri kehittämisvaiheissa.
  • Uutena tukimuotona on myös maatalouden kokeilutuki, jota voidaan myöntää uudenlaisen maataloustoiminnan kokeiluihin, esimerkiksi uusien liikeideoiden testaamiseen. Maatalouden kokeilutukea haetaan Leader-ryhmästä. Kokeilutukea voi saada toiminnan laajuudesta riippuen 2500 e, 5000 e tai 7500 e.
  • Lue lisää maaseudun yritystuista (ely-keskus.fi). Valitse Alueellista tietoa -kohtaan Häme.
  • Voit hakea tukia Hyrrä-asiointipalvelussa (hyrra.ruokavirasto.fi). Saat lisätietoa ja ohjeita Hyrrään kirjautumisesta tästä linkistä (ruokavirasto.fi)

Nykyisin kaikkia yritystukia on voinut hakea joko ELY-keskuksesta tai Leader-ryhmästä. Vuodesta 2023 lähtien Leader-ryhmien rahoitus painottuu erityisesti aloittaviin yrityksiin, jotta maaseudulle saataisiin uusia yrittäjiä ja yrityksiä. Käynnistämisavustuksilla voidaan tällöin tukea myös yritystoiminnan kokeilua tai osa-aikaisen yritystoiminnan aloittamista.

Yhteystiedot

Päijät-Häme

Kanta-Häme

Kari Palvaila.

Kari Palvaila
puh. 0295 025 082
kari.palvaila(at)ely-keskus.fi
Maaseudun yritysrahoitus, elintarvikeyritykset

Olli Löyttyniemi.

Olli Löyttyniemi
puh. 0295 025 074
olli.loyttyniemi(at)ely-keskus.fi
Maaseudun yritysrahoitus, elintarvikeyritykset

 

Maksatuksen yhteystiedot

Piritta Pihlavamäki.

Piritta Pihlavamäki
puh. 0295 025 131
piritta.pihlavamaki(at)ely-keskus.fi

 

 

 

Päivitetty: 23.01.2024