Hämeen yrityspalvelut

Autamme sinua rahoitukseen, rekrytointiin, kasvuun ja kansainvälistymiseen sekä henkilöstön koulutustarpeisiin liittyvissä asioissa.

Oppilaitokset kehittämiskumppanina

Kehittämiskumppanit tarjoavat yritysten kehittämiseen tutkimuksellista apua, testausta, koulutusta sekä osaajia erilaisiin tehtäviin.  

Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK tarjoaa yrityksille monipuolista ja käytännönläheistä täydennyskoulutusta, tutkimus- ja kehittämispalveluja sekä rekrytointimahdollisuuksia. Tutustu tarkemmin HAMKin palveluihin yrityksille (hamk.fi)  

LAB-ammattikorkeakoulu kehittää uusia menetelmiä ja toimintatapoja yhdessä yritysten kanssa. LAB ottaa vastaan opinnäytetöitä, työharjoitteluita, opiskelijaprojekteja ja työpaikkoja. Tutustu tarkemmin LABin palveluihin yrityksille (lab.fi)  

LUT-yliopisto auttaa yrityksiä löytämään uusia liiketoiminnan mahdollisuuksia uusimman tieteellisen tutkimuksen avulla. LUT tarjoaa yritysten käyttöön koulutuspalveluja, asiantuntijoiden osaamisen sekä opiskelijoiden tarjoaman potentiaalin. Tutustu tarkemmin LUTin palveluihin yrityksille (lut.fi)

Koulutuskeskus Salpauksesta saa koulutusta henkilöstölle sekä käytännönläheistä tukea liiketoiminnan kehittämiseen ja johtamiseen. Salpauksesta saa myös apua tulevien ammattilaisten ja osaavien tekijöiden rekrytointiin. Tutustu tarkemmin Salpauksen palveluihin yrityksille (salpaus.fi)

Ammattiopisto Tavastia ja Tavastia Koulutus Oy tarjoavat monipuoliset koulutusvaihtoehdot työelämässä kehittymistä ja kouluttautumista varten. Tarjonnassamme on jokaiselle jotakin – olet sitten yrittäjä, esimies, työntekijä tai työnhakija. Tutustu tarkemmin Tavastian palveluihin yrityksille (kktavastia.fi)

Kiipulan ammattiopisto kouluttaa työpaikkaohjaajia sekä valmentaa ja konsultoi erityistä tukea tarvitsevien opiskelijoiden ja asiakkaiden kanssa työskenteleviä. Meiltä saat myös työntekijöitä, harjoittelijoita sekä tukea täsmätyökykyisten kanssa toimimiseen. Tarjoamme lisäksi kokous- ja koulutustiloja tarpeidesi mukaan Janakkalassa. Tutustu tarkemmin Kiipulan palveluihin yrityksille (kiipula.fi)

Päivitetty: 23.02.2024