Kohtaamo

Ohjaamojen tuki ja verkko-ohjauksen kehittäjä

TESSU-, OSMO- ja ONNI-yhteistyö

 

TESSU2

TESSU - kohtaamo.infoOhjaamossa työskentelee monia ammattilaisia erilaisin taustoin. Monialaisen yhteistyön kehittäminen vaatii yhteistä aikaa, keskustelua ja toimintatapojen työstämistä. TESSU- projekti on Ohjaamoja varten. Se tarjoaa räätälöityjä valmennuksia ja konsultaatiotukea Ohjaamon työntekijöille ja heidän taustaorganisaatioidensa johdon edustajille.

Valmennuksissa Ohjaamo-tiimi saa työvälineitä yhdessä tekemiseen ja yhteisen työn kehittämiseen. TESSU2-valmennukset suunnitellaan yhdessä Ohjaamon kanssa ja valmennuksia toteutetaan myös ruotsin kielellä.

TESSU2 – Aitoon monialaiseen yhteistyö- ja ohjausosaamiseen Ohjaamoissa -projektin (ESR 2019–2021) toteuttavat JAMK ja HAMK ammatilliset opettajakorkeakoulut sekä Åbo Akademi. 

TESSU2-projektista lisää verkkosivuilta

 

OSMO2 – Monikulttuurista osaamista Ohjaamoihin -projekti

OSMO - kohtaamo.infoTarvitseeko Ohjaamonne vahvistusta monikulttuuriseen ohjaukseen?
Yhteistyökumppanimme OSMO2-projekti kehittää Ohjaamojen henkilöstön ja heidän taustaorganisaatioidensa monikulttuurista osaamista tarve- ja asiakaslähtöisesti.

OSMO2-projektista lisää verkkosivuilta

Ohjaamojen ONNI

Onni-hanke kehittää Ohjaamoiden psykososiaalista tukea valtakunnallisesti. Teemme asiakastyötä, tarjoamme koulutuksia ohjaamolaisille ja verkostolle ja levitämme vahvuuksiin keskittyvää työotetta Ohjaamoissa. Uskomme, että jo matalan kynnyksen tukitoimilla voidaan saada paljon aikaiseksi ja auttaa nuoria aikuisia eteenpäin kohti koulutusta ja työtä. 

Lisätietoa ONNI - Kohtaamo - ELY-keskus (ely-keskus.fi)