Kohtaamo

Ohjaamojen tuki ja verkko-ohjauksen kehittäjä

Onni somessa

https://www.facebook.com/Ohjaamo.Onni/   https://www.instagram.com/ohjaamojenonni/

 

Onni kuuluu kaikille

Onni-hanke kehittää Ohjaamoiden psykososiaalista tukea tekemällä asiakastyötä, tarjoamalla työntekijöille koulutuksia ja levittämällä vahvuuksiin keskittyvää työotetta Ohjaamoissa. Uskomme, että jo matalan kynnyksen tukitoimilla voidaan saada paljon aikaiseksi ja auttaa nuoria aikuisia eteenpäin kohti koulutusta ja työtä.

Hankkeen työntekijät eli onnilaiset työskentelevät Ohjaamoissa eri puolilla Suomea, jotta paikalliset hyvät käytännöt ja haasteet voidaan ottaa huomioon.

Ohjaamoiden psykososiaalinen tuki on nuorten psyykkisen ja sosiaalisen hyvinvoinnin lisäämiseen tähtäävää tavoitteellista ja suunnitelmallista työtä. Tukea saa esimerkiksi mielen hyvinvointiin, sosiaalisiin suhteisiin, itsenäistymiseen ja arjen hallintaan. Toiminta voi olla yksilötyötä tai ryhmämuotoista.

Työ keskittyy vahvuuksiin ja voimavaroihin ja tukee nuorta kohti hänen omia tavoitteitaan ja tulevaisuuden unelmiaan. Tavoitteena on lisätä nuorten osallisuutta ja poistaa koulutukseen ja työelämään kiinnittymisen esteitä.

Ota yhteyttä!

Projektipäällikkö Hanna-Kaisa Kostet (etunimi.sukunimi@te-toimisto.fi)

Materiaaleja

Materiaalien lataamiseen suositeltavat selaimet Edge tai Chrome.

Materiaalipankin aineisto on tarkoitettu Ohjaamojen käyttöön. Tarvitset tunnukset kirjautuaksesi sisään ja voidaksesi hyödyntää materiaaleja.  

Jos tarvitse tunnukset, ota yhteyttä outi.pantsar@ely-keskus.fi.