kuvituskuva

Keski-Suomen yrityspalvelut

Tutkimus, kehittäminen ja innovaatiot

Keski-Suomen TKI-verkostotyö

Keski-Suomen strategiseen TKI-verkostoon kuuluu Jyväskylän yliopisto, Jyväskylän ammattikorkeakoulu, Gradia, Poke, VTT, Luke, Keski-Suomen liitto, Keski-Suomen Yrittäjät, Keski-Suomen Kauppakamari sekä verkostoa koordinoiva Keski-Suomen ELY-keskus. TKI-työtä ohjaa ohjausryhmä, joka päättää mm. toimenpiteistä ja resursseista. TKI-hankkeiden yhteistyöryhmä edistää TKI-hankkeiden välistä yhteistyötä. 

Keski-Suomen TKI-työn visio: Luomme Keski-Suomesta vuoteen 2035 mennessä vetovoimaisen, kansainvälisesti tunnetun innovaatioiden ja kasvun keskuksen.

TKI-rahoitus 

Rahoitussivustolta löydät kootusti TKI-toimintaan suunnattua rahoitusta. Lue lisää TKI-rahoitus ja muu rahoitus

TKI-palvelut ja tutkimusinfra

Oppi- ja tutkimuslaitosten TKI-infraa ja palveluita kootaan parhaillaan TKI-Telakointi-hankkeessa. Tällä hetkellä ne löytyvät vielä kunkin organisaation omilta sivuilta.

IPR

IPR-kurssit ja infot: Lue lisää PRH:n tapahtumista, seminaareista ja webinaareista sekä koulutuksista ja teemapäivistä (prh.fi)

Pienillä ja keskisuurilla yrityksillä eli pk-yrityksillä on mahdollisuus saada taloudellista tukea aineettoman omaisuutensa suojaamiseen. Hyödynnä taloudellinen tuki ja suojaa aineeton omaisuutesi (prh.fi))

Seuraa Keski-Suomen ELY-keskuksen tapahtumakalenteria ELY-keskus tapahtumat ja koulutukset

TKI-verovähennys yrityksille

Veroilmoittamisen osalta täyttöohjeilla on kerrottu lisätietoa vähennyksen hakemisesta

Tapahtumat

Innoverkoston tapahtumakalenteri (innoverkostot.fi)

Päivitetty: 13.05.2024