kuvituskuva

Keski-Suomen yrityspalvelut

Yrittäjä, olemme täällä sinua varten!

Tervetuloa Keski-Suomen yrityspalvelusivustolle! Kaikki yritysten, yrittäjäksi aikovien ja innovaattoreiden julkiset rahoitus-, neuvonta- ja koulutuspalvelut löytyvät kätevästi tästä osoitteesta. Tarjoamme myös apua yrityksen muutostilanteissa sekä osaavan työvoiman rekrytoimiseen ja kouluttamiseen. 

Aloita oman kuntasi elinkeinopalveluista - sieltä saat ohjeet ja neuvot mm. julkisten yritystukien hakemiseen. Apua saat myös valtakunnallisesta palvelunumerosta. ELYn palveluvalikoimaan sisältyy monenlaisia rahastoja ja tukivälineitä. Me autamme yrityksiä löytämään parhaiten soveltuvan rahoituksen ja etenemispolun.

Löydät maakuntamme asiantuntijoiden yhteystiedot kunkin palvelun kohdalta ja lisäksi Yhteistyöverkostot-sivulta. Voit ottaa yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse.

Sivustoa ylläpitää Keski-Suomen ELY-keskus. Kehitämme sivustoa ja otamme mielellämme vastaan palautetta.

Valtakunnallinen neuvonta

Pk-yritysten rahoitukseen liittyvissä kysymyksissä voit ottaa yhteyttä:
Puh. 0295 024 800 (arkisin 9.00-15.00), [email protected]

Aloittava yrittäjä saa neuvoja Yritys-Suomi-puhelinpalvelusta tyypillisimmissä yrityksen perustamiseen ja yrittämiseen liittyvissä kysymyksissä.
Puh. 0295 020 500 (arkisin klo 9.00-16.15)

Yrittäjän talousapu auttaa talous- ja maksuvaikeuksissa olevia yrittäjiä.
Puh. 0295 024 880 (arkisin 9.00-16.15)

Suomi.fi-palvelusta löytyy runsaasti tietoa ja palveluja yrityksille ja yrityksen perustajille. Tietoa yrittäjälle (suomi.fi)

Oikopolut

Päivitetty: 14.05.2024