kuvituskuva

Keski-Suomen yrityspalvelut

kello kirjapinon päällä

Ajankohtaista

Innovaatio- ja osaamisverkoston rahoitushaku on avautunut ja avoinna 31.7.2024 saakka

Innovaatio- ja osaamisverkostot -teemasta on haettavana EAKR-rahoitusta teeman mukaisiin ylimaakunnallisiin tutkimushankkeisiin. Haku on auki 31.7.2024 saakka.

Ennen hakemuksen jättämistä ole yhteydessä rahoittajaan. Tarjoamme hakijoille hankesparrausaikoja, jotka ovat varattavissa koordinaatiohankkeen nettisivuilta: https://www.innoverkostot.fi/. Sparrausajat sijoittuvat 10 -14.6.2024 ja 17-19.6.2024. Valmistaudu sparraukseen! Tukiaineisto löytyy koordinaatiohankkeen nettisivuilta (innoverkostot.fi). Lue lisää TKI-rahoitus

Yritysten toimintaympäristön kehittämisavustushaku

Keski-Suomessa on haettavana yritysten toimintaympäristön kehittämisavustusta Oikeudenmukaisen siirtymän rahastosta (JTF). Haku avautunut 15.4. – 28.6.2024. Lue lisää EURA 2021 (eura2021.fi) sekä TKI-rahoitus

Maataloustuotteiden jalostusyritysten kehittämiseen on nyt saatavilla uusi tuki

Maataloustuotteita valmistavien ja myyvien yritysten toiminnan kehittämiseen on saatavilla uusi tuki, jolla voi kattaa puolet yrityksen kehittämiseen käytettävien asiantuntijapalveluiden kustannuksista. Tukea voi käyttää esimerkiksi tuotekehityshankkeisiin, kansainvälistymisselvitykseen tai koemarkkinointiin. Tuella voi myös ostaa esimerkiksi markkinointisuunnittelua tai neuvontaa. Tukea voi saada kustannuksiltaan 5000–100 000 euron kehittämispalveluihin. Lue lisää Maataloustuotteiden jalostusyrityksen kehittämistuki (ruokavirasto.fi) ja Maataloustuotteiden jalostusyrityksen investointituki (ruokavirasto.fi)

Maaseudun kehittämissuunnitelma ohjaa maaseuturahoituksen jakamista

Keski-Suomen maaseudun kehittämissuunnitelma vuosille 2023–2027 ohjaa ELY-keskuksen yritys- ja hanketukien jakamista EU:n maaseuturahastosta lähivuosina. Suunnitelma on tiivistetty nopealukuiseksi esitteeksi, jota rahoituksen hakijat voivat hyödyntää helposti hakemusta laatiessaan. Elävä keskisuomalainen maaseutu -esite on julkaistu pdf-tiedostona verkossa (maaseutu.fi)
 

Hankkeet

IMAGO-hanke

Haluatko työpaikkasi olevan alan tavoitelluin? IMAGO on maksuton valmennuspalvelu Suomessa toimiville yrityksille, jotka haluavat kehittää työnantajakuvaansa, rekrytointiosaamistaan ja monimuotoisuutta tukevia johtamistaitoja. Valmennuksia järjestetään etänä.

Päivitetty: 14.05.2024