Ympäristökasvatus

Alueelliset yhteistyöryhmät

Lapin luonto- ja ympäristökasvatuksen yhteistyöryhmä LYHTY

LYHTY perustettiin vuonna 2012. Yhteistyöryhmämme on tarkoitettu kaikille ympäristötietoisuuden edistämisestä kiinnostuneille henkilöille, yhdistyksille, yrityksille ja julkisille organisaatioille, joten tervetuloa mukaan.

Kokoonnumme 1 - 2 kertaa vuodessa. Ryhmän toiminnan tavoitteena on lisätä ympäristökasvatustoimijoiden ja aiheen parissa työskentelevien verkostoitumista ja tiedonvaihtoa. Eri tahojen tuottama tieto on näin helpommin kaikkien saatavilla ja hyödynnettävissä. Mukana ryhmässä on opettajia, erilaisten yritysten, yhdistysten ja muiden organisaatioiden edustajia sekä yksittäisiä henkilöitä. Koollekutsujana toimii Lapin ELY-keskus.

LYHTY-ryhmän tarkoitus on edistää luonto- ja ympäristökasvatusta Lapissa. Yhteistyöryhmä on kehittämissuunnitelmassaan päättänyt painottua toiminnassaan "tiedonkulun ja verkostoitumisen edistämiseen luonto- ja ympäristökasvatuksen osalta sekä opetussektorin ympäristökasvatuksen tukemiseen".

Jaamme tapahtumia ja viestimme ajankohtaiset Facebookin kautta, joten käy tykkäämässä sivusta ja tilaa ilmoitukset niin pysyt tapahtumista kärryillä! Jos kiinnostuit tai sinulla on sanottavaa, ideoita, toimintatoiveita, talkoointoa tai haluat ryhmään mukaan, ota meihin yhteyttä.

Yhteydenotot

Lapin ELY-keskus, Kristiina Hoikka, [email protected]

tai Facebook-sivun kautta

Lapin luonto- ja ympäristökasvatus (facebook.com)

Lapin luonto- ja ympäristökasvatus Facebook-ryhmä

Päivitetty: 10.02.2022