Hyvä työelämä Etelä-Savossa

Tietoa työelämän laadusta, työhyvinvoinnista ja työn tuottavuudesta

Hyvä työelämä Etelä-Savossa

Tervetuloa uusituille Hyvä työelämä Etelä-Savossa -verkkosivuille! Sivuilta löydät tietoa verkostosta ja ajankohtaisista tilaisuuksista, työelämäaiheisia somekanavia sekä työkaluja hyödynnettäväksi työyhteisön kehittämiseen.

Olet myös lämpimästi tervetullut mukaan Hyvä työelämä Etelä-Savossa -verkoston toimintaan. Lue lisää verkostosta oheisesta valikosta.

 

 

 

 

Nyt tapahtuu

null Huomio: Kaappaus käynnissä!

 

Elokuun alusta lähtien Hyvä työelämä Etelä-Savossa- verkoston Facebook-tilillä on toteutettu kaappauskampanja, jossa eri toimijat Etelä-Savon alueelta ottavat tilin haltuun viikon ajaksi.

 

Facebook-kampanjan Hyvä työelämä Etelä-Savossa - verkoston tilillä aloitti elokuun ensimmäisellä viikolla Savonlinja Oy. Savonlinjan päivitykset tavoittivat huiman määrän näyttökertoja, eli kampanja sai mitä mahtavimman aloituksen. Hyvää työtä somemaailmassa on omalla kaappausviikollaan jatkanut Työkykyä ja kumppanuutta sote-keskuksesta! -hanke, joka viestii verkoston Facebook-tilillä 6.9.-10.9.21 välisen ajan.

Kaappausviikot ovat heti alkumetreillään osoittautuneet toimivaksi keinoksi buustata työelämäverkoston someviestintää. Lisääntynyt seuraajien joukko sekä huimaavat näyttökerrat ovat tästä todisteena. Ääni annetaan maakunnan toimijoille jatkossakin, sillä tavoitteena on jatkaa kaappauksia pitkälle vuoteen 2022. Loppuvuoden 2021 kaappaajat ovat jo tiedossa ja uskomme, että tästä vain vauhti kiihtyy, niin mainioita kaappareita on lupautunut mukaan.

Opitaan yhdessä lisää maakunnan yrityksistä, oppilaitoksista, hankkeista ja muista toimijoista sekä tuodaan työelämän verkkoomme lisää yhteistyökumppaneita! Tavataan siis somessa!

Katso uusimmat Facebook-päivitykset täältä: Hyvä työelämä Etelä-Savossa (faceboook.com)

 

Kuvakaappaus Savonlinja Oy:n päivityksesta 2.8.Kuvakaappaus Työkykyä ja kumppanuutta sote-keskusesta! -hankkeen päivityksestä 7.9.

ELYnvoimaa-podcast

Etelä-Savon ELY-keskuksen podcast #ELYnvoimaa avaa kuulijalle julkishallinnon toimien monipuolisuutta, perustuksia ja vaikuttavuutta arjessa. Podcastissa julkisia palveluja tutkitaan erityisesti aluekehityksen ja elinkeinojen näkökulmasta ELY-keskuksen asiantuntijoiden johdolla. Jaksossa 2. Luovilla menetelmillä työhyvinvointia ​​​​​​​ELY-keskuksen Sari Lappi ja Tuija Toivakainen sekä Ari Rajamäki Savonlinja Oy:stä keskustelevat työhyvinvoinnin merkityksestä ja työyhteisön osallistamisesta. Esiin nousi muun muassa työhyvinvoinnin selkeä vaikutus tuottavuuden parantumiseen.

Jakson päätteeksi Ari Rajamäki tarjoaa myös omat vinkkinsä pienyrityksille työhyvinvoinnin kohentamiseen.

ELYnvoimaa-podcastin jaksot ja kuvaukset

ELYnvoimaa -podcastin tunnuskuva