Hyvä työelämä Etelä-Savossa

Tietoa työelämän laadusta, työhyvinvoinnista ja työn tuottavuudesta

Verkosto

Etelä-Savon työelämäverkosto

Tietoa ja kokemuksia työelämän laadusta

Tiesitkö, että Etelä-Savossa vaikuttaa aktiivisesti työelämän laadun oma verkosto? Maakunnan laajuinen verkosto tarjoaa tietoa ja kokemuksia hyvästä työelämästä eli hyvinvoinnista ja tuottavuudesta. Pääset verkostoon osallistumalla järjestämiimme tilaisuuksiin tai ottamalla suoraan yhteyttä.

Tavaramerkkimme on Työhyvinvoinnin kahvit, joita olemme järjestäneet jo monta vuotta. Uusimmat valloituksemme ovat Hyvän työn spurtti yrityksille ja Hyvä työelämä -oppimisverkosto, jotka ovat digitaalisia vaihtoehtoja työelämän laadun kohentamiseksi. Järjestämme yrityksille ja muille organisaatioille tilaisuuksia ja mahdollisuuksia viestiä verkoston kautta.

Hyvä työelämä Etelä-Savossa tarjoaa avoimesti verkkosivullaan tietoa, kokemuksia ja työkaluja. Verkostolaisena pääset kirjoittamaan verkkosivullemme esimerkiksi Puheenvuoron tai Hyvän työkäytännön. Yrityksesi tai organisaatiosi voi viestiä Facebook- ja LinkedIn-sivujemme kautta. Voit päästä asiantuntijaksi Työhyvinvoinnin kahveihin tai vaikka sparraajaksi Hyvään työelämään.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan Hyvä työelämä Etelä-Savossa -verkoston toimintaan. Osallistu ja ota yhteyttä (Tuija Toivakaiseen, 0295 024 220, [email protected])!

Tervetuloa mukaan!

​​Video: Tervetuloa verkostoon! (ely-keskus.fi)

Hyvä työelämä Etelä-Savossa -verkoston logo.

Kuva kanavalta, jossa näkyy veneen keulan läpi järvimaisema

 

 

 

 

Päivitetty: 31.01.2023