Hyvä työelämä Etelä-Savossa

Tietoa työelämän laadusta, työhyvinvoinnista ja työn tuottavuudesta

Yrityksen selviytymispakkaus

Yrityksen selviytymispakkaus on tehty sekä yrityksille että asiantuntijoille. Siihen on koottu erityisesti Etelä-Savon PK-yrityksiä varten olennaiset paikat ja yhteystiedot linkkeineen tai organisaatiot, joista yritys ja yrittäjä voivat saada saada tukea liiketoiminnan ja työelämän laadun kehittämiseen. Yrityksen selviytymispakkaus on laadittu siitä näkökulmasta, että pyrimme parhaaseen työelämään.

Pääosin linkeistä koostuva listaus kertoo, mistä löytää tiedon parhaiten eteläsavolaisen yrityksen näkökumasta. Listausta päivitetään säännöllisesti.

Pääset pdf-muotoisesta yrityksen selviytymispakkauksesta linkeissä eteenpäin. Voit myös tulostaa sen paperisena.

Yrityksen selviytymispakkaus (pdf)

Valokuvan yrityksen selviytymispakkauksesta voit myös tallentaa vaikka älypuhelimeesi.

Yrityksen selviytymispakkaus kuvana keltaisella pohjalla linkkeineen.

 

 

Maaseutuyrittäjän tärkeät yhteystiedot

Maaseutuyrittäjän yhteystietolistaan on koottu Etelä-Savon alueen sekä valtakunnallisten toimijoiden ja palveluiden yhteystietoja kattavasti eri teemoihin liittyen. Listassa on mm. Etelä-Savon ELY-keskuksen asiantuntijoiden, läänineläinlääkäreiden, lomituspalveluiden sekä maaseutuelinkeinoviranomaisten yhteystietoja. Listasta löytyvät yhteystiedot lisäksi mm. talousneuvontaan sekä elämän kriisitilanteisiin.

Maaseutuyrittäjän tärkeät yhteystiedot (pdf)

Voit myös tulostaa pdf-muotoisen listan paperisena. Valokuvan maaseutuyrittäjän tärkeiden yhteystietojen listasta voit tallentaa vaikka älypuhelimeesi.

Päivitetty: 07.10.2022