Hyvä työelämä Etelä-Savossa

Tietoa työelämän laadusta, työhyvinvoinnista ja työn tuottavuudesta

Hyvä työelämä Etelä-Savossa

Tervetuloa Hyvä työelämä Etelä-Savossa -verkkosivuille! Sivuilta löydät tietoa verkostosta ja ajankohtaisista tilaisuuksista, työelämäaiheiset some-kanavat Facebookissa ja LinkedInissä sekä työkaluja hyödynnettäväksi työyhteisön kehittämiseen. 

Olet myös lämpimästi tervetullut mukaan Hyvä työelämä Etelä-Savossa -verkoston toimintaan, mistä on lyhyt video alla. Lue lisää verkostosta oheisesta valikosta. Ajankohtaisesta TE-liven videosta Hyvinvoinnilla tuloksiin pääset seuraamaan kahden eteläsavolaisen yrityksen ja työelämäasiantuntijan näkökulmista, mikä tekee työyhteisöstä hyvinvoivan ja tuloksekkaan. 

 

 

Nyt tapahtuu

Facebookissa Johtamisen ja työhyvinvoinnin Bootcamp -leiriviikko 12. – 16.2.

Huomasitko, että Hyvä työelämä Etelä-Savossa -Facebookissa on menossa Johtamisen ja työhyvinvoinnin Bootcamp       -leiriviikko 12. – 16.2.2024? Jos se on jäänyt hiihtoloman suunnittelukiireisiin, niin vielä ehdit hyvin seuraamaan, mitä viikon aikana tapahtuu, kun Ilkat-In ja Etelä-Savon Liikunta ry, ESLi vievät sinut somen kautta Johtamisen Bootcampiin, joka on Euroopan unionin osarahoittama hanke.

Innostu yhdessä: Tutkimustietoa ja kokemuksia segregaation purusta

Haluatko kuulla uutta tutkimustietoa siitä, miten sukupuolten välistä eriytymistä opinnoissa ja töissä voidaan poistaa ja lieventää? Kiinnostavatko käytännön esimerkit yrityksistä ja oppilaitoksista ja työpaikoista? Etelä-Savon, Kaakkois-Suomen ja Satakunnan ELYt järjestävät yhdessä etätilaisuuden ti 19.3.2024 klo 9:05 – 11:45.

Työhyvinvoinnin kahvit helmikuussa kannustavat Bootcampiin

Työkaluja omaan muutokseen Bootcampista kokoaa etänä yhteen Työhyvinvoinnin kahvihammasta kolottavat keskiviikkona 21.2.2024 kello 8:05 alkaen. Ilkat-Inistä Mia Ilkka pohjustaa, millaisia työkaluja Bootcamp voi tarjota ja kuinka muutoskyvykkyyttä voi itse lisätä. Mukana on myös Etelä-Savon liikunta.

ELYnvoimaa-podcast

Etelä-Savon ELY-keskuksen podcast #ELYnvoimaa avaa kuulijalle julkishallinnon toimien monipuolisuutta, perustuksia ja vaikuttavuutta arjessa. Podcastissa julkisia palveluja tutkitaan erityisesti aluekehityksen ja elinkeinojen näkökulmasta ELY-keskuksen asiantuntijoiden johdolla. Jaksossa 2. Luovilla menetelmillä työhyvinvointia ​​​​​​​ELY-keskuksen Sari Lappi ja Tuija Toivakainen sekä Ari Rajamäki Savonlinja Oy:stä keskustelevat työhyvinvoinnin merkityksestä ja työyhteisön osallistamisesta. Esiin nousi muun muassa työhyvinvoinnin selkeä vaikutus tuottavuuden parantumiseen.

Jakson päätteeksi Ari Rajamäki tarjoaa myös omat vinkkinsä pienyrityksille työhyvinvoinnin kohentamiseen.

ELYnvoimaa-podcastin jaksot ja kuvaukset

ELYnvoimaa -podcastin tunnuskuva

 

Päivitetty: 15.02.2024