Hyvä työelämä Etelä-Savossa

Tietoa työelämän laadusta, työhyvinvoinnista ja työn tuottavuudesta

Hyvä työelämä Etelä-Savossa

Tervetuloa Hyvä työelämä Etelä-Savossa -verkkosivuille! Sivuilta löydät tietoa verkostosta ja ajankohtaisista tilaisuuksista, työelämäaiheiset somekanavat Facebookissa ja LinkedInissä sekä työkaluja hyödynnettäväksi työyhteisön kehittämiseen. 

Olet myös lämpimästi tervetullut mukaan Hyvä työelämä Etelä-Savossa -verkoston toimintaan, mistä on lyhyt video alla. Lue lisää verkostosta oheisesta valikosta. Ajankohtaisesta TE-liven videosta Hyvinvoinnilla tuloksiin pääset seuraamaan kahden eteläsavolaisen yrityksen ja työelämäasiantuntijan näkökulmista, mikä tekee työyhteisöstä hyvinvoivan ja tuloksekkaan. 

 

 

Nyt tapahtuu

Palaudu hyvin!

Vuoden 2023 viimeiset Työhyvinvoinnin kahvit etänä hiljentää vauhtia ja auttaa palautumisessa tiistaina 12.12. klo 8:05 – 9:30. Ohjelmakoordinaattorin Liikkuva aikuinen -ohjelmasta Teemu Ripatin kanssa teemme palautumis- ja hengitysharjoituksia. Mukaan saat käytännön vinkit myös työkavereille jaettavaksi.

Hyvän työn spurtti mikroyrityksille 15.1. - 9.2.2024 - Konkreettisia vaihtoehtoja yrityksen haasteen ratkaisuun

Innostutko hakemaan uusia näkökulmia ja jakamaan yrityksesi haastetta yhdessä muiden yrittäjien kanssa? Digitaalinen palvelu Hyvän työn spurtti 15.1. - 9.2.2024 tarjoaa Sinulle ja yrityksellesi luottamuksellista ja asiantuntevaa sparrausta maksuttomasti työelämän laadusta, erityisesti työhyvinvoinnista ja tuottavuudesta. Hyvän työn spurtti tarjoaa konkreettisia vaihtoehtoja yrityksen itse määrittämän asian ratkaisuun ja tukea myös jälkeenpäin. Ilmoittaudu mukaan viimeistään ma 8.1. mennessä.  

Marraskuun Työhyvinvoinnin kahvit juodaan Eloisan työhyvinvoinnin kupista!

Vuoden toiseksi viimeiset Työhyvinvoinnin kahvit tarjoaa Etelä-Savon hyvinvointialueen henkilöstöjohtoja Petri Alaluusua teemasta Eloisaa työhyvinvointia. Etäsumpit keitetään ke 15.11.2023 klo 8:05 – 9:30. Kuukauden teemana muutoinkin on se, miten yrityksissä ja työpaikoissa pidetään huolta siitä, että henkilöstö hakee yritykseen töihin ja voi hyvin työssä.

ELYnvoimaa-podcast

Etelä-Savon ELY-keskuksen podcast #ELYnvoimaa avaa kuulijalle julkishallinnon toimien monipuolisuutta, perustuksia ja vaikuttavuutta arjessa. Podcastissa julkisia palveluja tutkitaan erityisesti aluekehityksen ja elinkeinojen näkökulmasta ELY-keskuksen asiantuntijoiden johdolla. Jaksossa 2. Luovilla menetelmillä työhyvinvointia ​​​​​​​ELY-keskuksen Sari Lappi ja Tuija Toivakainen sekä Ari Rajamäki Savonlinja Oy:stä keskustelevat työhyvinvoinnin merkityksestä ja työyhteisön osallistamisesta. Esiin nousi muun muassa työhyvinvoinnin selkeä vaikutus tuottavuuden parantumiseen.

Jakson päätteeksi Ari Rajamäki tarjoaa myös omat vinkkinsä pienyrityksille työhyvinvoinnin kohentamiseen.

ELYnvoimaa-podcastin jaksot ja kuvaukset

ELYnvoimaa -podcastin tunnuskuva

 

Päivitetty: 13.11.2023