Hyvä työelämä Etelä-Savossa

Tietoa työelämän laadusta, työhyvinvoinnista ja työn tuottavuudesta

Hyvä työelämä Etelä-Savossa

Tervetuloa Hyvä työelämä Etelä-Savossa -verkkosivuille! Sivuilta löydät tietoa verkostosta ja ajankohtaisista tilaisuuksista, työelämäaiheisia somekanavia sekä työkaluja hyödynnettäväksi työyhteisön kehittämiseen.

Olet myös lämpimästi tervetullut mukaan Hyvä työelämä Etelä-Savossa -verkoston toimintaan. Lue lisää verkostosta oheisesta valikosta.

 

 

 

 

Nyt tapahtuu

Elokuun työhyvinvoinnin aamukahvit: Tulevaisuuden Pomo Sapiens ma 22.8.2022 klo 8:05 - 9:30

Aamukahvivieraamme Laura Sarparanta työskentelee TYÖ2030 ohjelmassa, jonka tavoitteena on auttaa työn murroksessa vauhdittamalla työpaikoilla tarvittavaa uutta osaamista ja uudistumista.

Sari Lappi: On palveltava yrityksiä niiden toiveiden mukaan!

Työterveyslaitos myönsi Etelä-Savon ELY-keskukselle hakemuksen mukaan kesäkuusta loppuvuoteen 2022 aluepilotin, jossa työelämävalmentaja Sari Lappi on parantamassa itäsuomalaista työelämän laatua eli hyvinvointia ja tuottavuutta. Tärkeintä on järjestää Hyvän työn spurtti 3 isommille yrityksille, luoda ihan uusi työelämän oppimisverkoston digitaalinen palvelu Hyvä työelämä ja järjestää ammattimaista viestintää ja markkinointia näiden uusien palveluiden tunnettuuden parantamiseksi.

Yrityksen selviytymispakkaus on uusi työkalu

Yrityksen selviytymispakkaus on tehty sekä yrityksille että asiantuntijoille. Siihen on koottu erityisesti Etelä-Savon PK-yrityksiä varten olennaiset paikat ja yhteystiedot linkkeineen tai organisaatiot, joista yritys ja yrittäjä voivat saada saada tukea liiketoiminnan ja työelämän laadun kehittämiseen. Yrityksen selviytymispakkaus on laadittu siitä näkökulmasta, että pyrimme parhaaseen työelämään.

ELYnvoimaa-podcast

Etelä-Savon ELY-keskuksen podcast #ELYnvoimaa avaa kuulijalle julkishallinnon toimien monipuolisuutta, perustuksia ja vaikuttavuutta arjessa. Podcastissa julkisia palveluja tutkitaan erityisesti aluekehityksen ja elinkeinojen näkökulmasta ELY-keskuksen asiantuntijoiden johdolla. Jaksossa 2. Luovilla menetelmillä työhyvinvointia ​​​​​​​ELY-keskuksen Sari Lappi ja Tuija Toivakainen sekä Ari Rajamäki Savonlinja Oy:stä keskustelevat työhyvinvoinnin merkityksestä ja työyhteisön osallistamisesta. Esiin nousi muun muassa työhyvinvoinnin selkeä vaikutus tuottavuuden parantumiseen.

Jakson päätteeksi Ari Rajamäki tarjoaa myös omat vinkkinsä pienyrityksille työhyvinvoinnin kohentamiseen.

ELYnvoimaa-podcastin jaksot ja kuvaukset

ELYnvoimaa -podcastin tunnuskuva