Hyvä työelämä Etelä-Savossa

Tietoa työelämän laadusta, työhyvinvoinnista ja työn tuottavuudesta

Tapahtumat

Tältä sivulta löydät kaikki tapahtumat sekä tulossa oleviin tapahtumiin oikoreitin ilmoittautumiseen ja lisätietoihin. Alavalikosta löydät tarkempia tietoja Työhyvinvoinnin aamu- ja iltapäiväkahveista, Hyvän työn spurtista sekä Hyvä työelämä -oppimisverkostosta, jotka ovat vakiintuneita palveluitamme.

 

Tulossa

 

Työhyvinvoinnin kahvit etänä: Konkarin käyttöohje ja hölynpölytön työ ke 10.4.2024 klo 8:05 - 9:30

Hyvän työn spurtti etänä 15.4. - 10.5.2024

Hyvä työelämä 1.10. – 30.11.2024 etänä

Kaikki tapahtumat

 

Työhyvinvoinnin kahveissa esimerkkejä yrityksen vastuusta työhyvinvoinnissa

Huhtikuussa Hyvä työelämä Etelä-Savossa painottaa yritysten vastuita koko henkilöstön työhyvinvoinnista. Työhyvinvoinnin kahveissa näistä esimerkkejä tarjoilee Etelä-Savon Yrittäjien Perttu Noponen, joka tukee yrityksiä projektipäällikkönä Löytöretki yrittäjien hyvinvoinnin ja kasvun polulle Etelä-Savossa -hankkeessa. Pertulla on paljon hyviä ja kannustavia esimerkkejä yritysten onnistuneista tavoista työhyvinvoinnissa.

Työhyvinvoinnin kahvit juodaan ti 18.4.2023 klo 8:05 – 9:30 etänä. Perttu Noposen mielestä yrityksen aito kiinnostus työntekijän asioista tekee mahdolliseksi yksilön työhyvinvoinnin sekä hyvän ilmapiirin työpaikalla. Työhyvinvointi kuuluu työntekijöiden ohella yhtä lailla yrittäjälle itselleen. Työhyvinvoinnin kahveissa Perttu kertoo aitoja esimerkkejä hyvistä ratkaisuista, joita voi soveltaa omaan yritykseen tai työpaikkaan. Lisäksi hän kertoo, miksi yrityksen on tärkeää huolehtia työntekijän hyvinvoinnista ja kuinka yritys voi tukea työntekijän hyvinvointia ja tuottavuutta.

Tule mukaan Työhyvinvoinnin kahveille! Ilmoittaudu viimeistään 14.4.: Ilmoittautumislinkki (Webropolsurveys.com)

Kutsu kuvana.

Päivitetty: 04.04.2024