Hyvä työelämä Etelä-Savossa

Tietoa työelämän laadusta, työhyvinvoinnista ja työn tuottavuudesta

Uutiset

 

Sari Lappi: On palveltava yrityksiä niiden toiveiden mukaan!

Työterveyslaitos myönsi Etelä-Savon ELY-keskukselle hakemuksen mukaan kesäkuusta loppuvuoteen 2022 aluepilotin, jossa työelämävalmentaja Sari Lappi on parantamassa itäsuomalaista työelämän laatua eli hyvinvointia ja tuottavuutta. Tärkeintä on järjestää Hyvän työn spurtti 3 isommille yrityksille, luoda ihan uusi työelämän oppimisverkoston digitaalinen palvelu Hyvä työelämä ja järjestää ammattimaista viestintää ja markkinointia näiden uusien palveluiden tunnettuuden parantamiseksi.

Iloisina vasemmalla Sari Lappi, keskellä Jussi Vatanen ja oikealla Merja Nykänen.
Farmarissa Sari Lappi (vas.) pohjusti myös maaseutuyritysten
hyvinvointia ja tuottavuutta Jussi Vatasen ja Merja
Nykäsen (oik.) vetämässä Maatalousyrittäjän työura
muutoksessa -hankkeen päätösseminaarissa 30.6.2022.

"Mun mielestä teemme tärkeitä juttuja digitaalisissa kokeiluissa. Tämä on oikea tie kohti tulevaisuutta. Tekisi mieli sanoa, että on välttämätöntä olla mukana kehityksessä ja palveltava yrityksiä niiden toiveiden mukaan," Sari Lappi toteaa.

"Digitaalisten palveluiden pilotoinnissa olemme jo saavuttaneet huikean onnistumisen, kun Työterveyslaitos on lähtenyt kehittämään Hyvän työn spurtistamme innovaatiota koko Suomeen. Työterveyslaitos nimeää palvelun 333-malliksi." Sari Lappi jatkaa: "Kivaa digitaalisessa työelämän oppimisverkostossa nimeltä Hyvä työelämä on se, että menemme yli maakuntarajojen Etelä-Savosta Etelä-Karjalaan ja Kymenlaaksoon sekä vähän Pohjois-Savoonkin. Verkosto kasvaa ja kehittyy."

Seuraavaan Hyvän työn spurttiin pääsee osallistumaan yrityksiä 5.9. - 30.9.2022 paitsi Etelä-Savosta myös Pohjois-Savosta ja -Karjalasta. Kerromme kesälomien jälkeen lisää Hyvän työn spurtti 3:sta isommille yrityksille ja Hyvästä työelämästä, joka on digitaalinen oppimisverkosto työelämän laadusta 3.10. - 30.11.2022.  

Hereford-nauta lähikuvassa.

Linkit

Hyvä työelämä Etelä-Savossa (ely-keskus.fi)

Facebook Hyvä työelämä Etelä-Savossa (ely-keskus.fi)

LinkedIn Hyvä työelämä Etelä-Savossa

Sari Lapin yhteystiedot: Työelämävalmentaja Sari Lappi, 0295 024 003, sari.lappi@ely-keskus.fi

Teksti ja kuvat: Johtava asiantuntija Tuija Toivakainen, 0295 024 220, tuija.toivakainen@ely-keskus.fi