Hyvä työelämä Etelä-Savossa

Tietoa työelämän laadusta, työhyvinvoinnista ja työn tuottavuudesta

Tapahtumat

Tältä sivulta löydät kaikki tapahtumat sekä tulossa oleviin tapahtumiin oikoreitin ilmoittautumiseen ja lisätietoihin. Alavalikosta löydät tarkempia tietoja Työhyvinvoinnin aamu- ja iltapäiväkahveista, Hyvän työn spurtista sekä Hyvä työelämä -oppimisverkostosta, jotka ovat vakiintuneita palveluitamme.

 

Tulossa

 

Työhyvinvoinnin kahvit etänä: Konkarin käyttöohje ja hölynpölytön työ ke 10.4.2024 klo 8:05 - 9:30

Hyvän työn spurtti etänä 15.4. - 10.5.2024

Hyvä työelämä 1.10. – 30.11.2024 etänä

Kaikki tapahtumat

 

Palaudu hyvin!

Vuoden 2023 viimeiset Työhyvinvoinnin kahvit etänä hiljentää vauhtia ja auttaa palautumisessa tiistaina 12.12. klo 8:05 – 9:30. Ohjelmakoordinaattorin Liikkuva aikuinen -ohjelmasta Teemu Ripatin kanssa teemme palautumis- ja hengitysharjoituksia. Mukaan saat käytännön vinkit myös työkavereille jaettavaksi.

Ilmoittaudu Työhyvinvoinnin kahveihin viiden tähden verkostoille linkin kautta pe 8.12. mennessä:

https://link.webropolsurveys.com/EP/EFF3358D3F75764A.  

Viiden tähden verkostojen Työhyvinvoinnin kahvit tarkoittaa esimerkiksi sitä, että mukaan toivotaan useita eteläsavolaisia verkostoja ja niissä työskenteleviä, jotka työn arjessa auttavat jaksamaan ja joista saa yhteistä voimaa. Näitä verkostoja voivat olla esimerkiksi työelämän laadun, elinikäisen oppimisen ja ohjauksen, jatkuvan oppimisen, Ohjaamojen, kulttuurin, Team Finlandin ja Business Finlandin alueverkostot. Työhyvinvoinnin kahvit on aina kaikille avoin tilaisuus, joten tervetuloa mukaan!

Palautumisesta työpäivän aikana on hyvä tehdä itselle tapa. Teemu Ripatin kanssa pääset kokeilemaan muutamaa helppoa ja yksinkertaista palautumiskeinoa hengityksestä alkaen. Näitä palautumisen tapoja voit tehdä missä vain. Kun työpäivän aikana palautuu, on kiva mennä töistä kotiin ja sitten myös palata töihin. Työssä päivän aikana on rennompaa, kun pienet palautumisen keinot ovat hallussa.

Sisältö

  • Verkostojen voimaa palautumiseen
  • Palautumisen keinoja
  • Hengitysharjoitus

Kutsu.

Päivitetty: 04.04.2024