Hyvä työelämä Etelä-Savossa

Tietoa työelämän laadusta, työhyvinvoinnista ja työn tuottavuudesta

Uutiset

Katso TE-live-lähetys ti 10.10. klo 13 Hyvinvoinnilla tuloksiin

Työnantaja, oletko kiinnostunut kehittämään yrityksesi toimintaa hyvinvointiin liittyvissä asioissa? Jos vastasit kyllä, tämä TE-liven infolähetys ti 10.10. klo 13 on sinua varten!

Studiovieraina aiheeseen paneutuvat asiantuntija Happy Noten työelämän kehittäjä ja valmentaja Raija Kallioinen sekä Hoivakehityksen toimitusjohtaja Mika Lemettinen. Lähetyksessä pääsemme kurkistamaan, miltä näyttää Hoivakehitys Oy:n sekä Mikkeli Siivotaan Oy -yrityksen tiloissa ja kuulemaan yrittäjältä Osku Nykäseltä sekä Hoivakehityksen Mikalta, kuinka heillä hyvinvointi näkyy yrityksen henkilöstön arjessa ja miten siihen panostetaan. Lähetys antaa vastausta siihen, miten hyvinvointi työpaikalla vaikuttaa henkilöstöön ja yritykseen.

Mistä sinä haluat tietää lisää? Lähetä meille ennakkoon kysymyksiä ja kommentteja kommentoimalla postaukseen some-kanavillamme tai anonyymisti lähetyksen sivun Lähetä ennakkokysymys -linkin kautta: Hyvinvoinnilla tuloksiin! (te-live.fi) (https://te-live.fi/lahetykset/nBjRMC6BW). Voit myös esittää kysymyksiä suorassa lähetyksessä chatin kautta! Chatissa ovat vastaamassa Etelä-Savon ELY-keskuksen johtava asiantuntija Tuija Toivakainen ja Hoivakehityksen henkilöstöjohtaja Johanna Jauhiainen.

Lämpimästi tervetuloa mukaan TE-liveen ti 10.10. klo 13 ja kuulemaan aiheesta lisää! Voit myös katsoa linkin kautta suoran lähetyksen tai tallenteen jälkikäteen.

Mikä on TE-live?
TE-live on TE-toimiston tuottama palvelu, jonka ydintehtävänä on työnhakijan ja työnantajan kohtaaminen. TE-live tuottaa suoratoistona työpaikkoihin ja työelämään liittyviä lähetyksiä TE-live.fi -sivujen ja YouTuben kautta. Tavoitteena on siis edistää rekrytointeja - nykyaikaisella ja vuorovaikutteisella tavalla, sillä katsojat voivat osallistua lähetykseen chatin kautta ja haastatella työnantajaa lähettämällä hänelle tai heille kysymyksiä!
TE-live - TE-palvelut

Ihmisiä kahvin ääressä kirjoittamassa ja työskentelemässä.

Happynote.fi

Hoivakehitys.fi

Siivotaan.fi

@raijakallioinen @mikalemettinen @oskunykänen

@tepalvelutesa Instagramissa | Etelä-Savon TE-palvelut Facebookissa | Etelä-Savon TE-palvelut YouTubessa | Etelä-Savon TE-palvelut LinkedInissä

#telive #tepalvelutesa #tepalveluteteläsavo

Hyvä työelämä Etelä-Savossa | Hyvä työelämä Etelä-Savossa Facebookissa | Hyvä työelämä LinkedInissä | Etelä-Savon ELY-keskus X:ssä 

 

Päivitetty: 26.09.2023