Hyvä työelämä Etelä-Savossa

Tietoa työelämän laadusta, työhyvinvoinnista ja työn tuottavuudesta

Tapahtumat

Tältä sivulta löydät kaikki tapahtumat sekä tulossa oleviin tapahtumiin oikoreitin ilmoittautumiseen ja lisätietoihin. Alavalikosta löydät tarkempia tietoja Työhyvinvoinnin aamu- ja iltapäiväkahveista, Hyvän työn spurtista sekä Hyvä työelämä -oppimisverkostosta, jotka ovat vakiintuneita palveluitamme.

 

Tulossa

 

Työhyvinvoinnin kahvit etänä: ti 21.5.2024 klo 8:05 - 9:30

Hyvän työn spurtti etänä 15.4. - 10.5.2024

Hyvä työelämä 1.10. – 30.11.2024 etänä

Kaikki tapahtumat

 

Hyvän työn spurtti mikroyrityksille 15.4. - 10.5.2024 - Konkreettisia vaihtoehtoja yrityksen haasteen ratkaisuun

Innostutko hakemaan uusia näkökulmia ja jakamaan yrityksesi haastetta yhdessä muiden yrittäjien kanssa? Digitaalinen palvelu Hyvän työn spurtti 15.4. - 10.5.2024 tarjoaa Sinulle ja yrityksellesi luottamuksellista ja asiantuntevaa sparrausta maksuttomasti työelämän laadusta, erityisesti työhyvinvoinnista ja tuottavuudesta. Hyvän työn spurtti tarjoaa konkreettisia vaihtoehtoja yrityksen itse määrittämän asian ratkaisuun ja tukea myös jälkeenpäin. Ilmoittaudu mukaan viimeistään ma 8.4.: https://link.webropolsurveys.com/EP/C20435118862E637.  

Jos olet PK-yrittäjä, yksinyrittäjä tai kevytyrittäjä, digitaalinen Hyvän työn spurtti sopii Sinulle. Hyvän työn spurtissa tukenasi ovat työelämän ja liiketoiminnan sekä rahoituksen yritysasiantuntijat ja muut osallistuvat yritykset, joita on mukana noin 10 - 12.

Kutsu.

Hyvän työn spurtti tarjoaa konkreettisia vaihtoehtoja yrityksen itse määrittämän asian ratkaisuun ja tukea myös jälkeenpäin. Pääset verkostoitumaan ja tekemään jatkosuunnitelmat neljän viikon aikana. Voit pureutua yrityksesi haasteeseen, joka on saattanut olla mielessäsi pitkään ja joka odottaa ratkaisua. Kyse voi olla työelämän laadun tekijöistä, kuten hyvinvoinnista ja tuottavuudesta tai vaikka osaamisesta liiketoiminnan kehittämisessä. 

Sisältö Hyvän työn spurtissa muotoutuu sellaiseksi kuin haluat yhdessä muiden yrittäjien kanssa. Tällä kertaa painotamme erityisesti yrittäjän voimavaroja, työn imua, positiivista johtamista ja hyvinvoivaa yrittäjää. Viikon aikana pääset halutessasi tapaamaan etänä muita yrittäjiä. Yhdessä yrittäjien ja sparraajien kanssa voit osallistua alustuksiin ja keskusteluihin sekä pienimuotoisiin ratkaisupajoihin. Merkkaa ainakin nämä hetket jo kalenteriisi:

  • Ma 15.4. klo 8:15 – 9:15 aloitustapaaminen
  • Pe 10.5. klo 8:15 – 9:15 lopetustapaaminen

Hyvän työn spurtin järjestävät Etelä-Savon ja Satakunnan ELY-keskukset yhdessä, joten yrityksiä toivomme erityisesti Etelä-Savosta ja Satakunnan alueelta mukaan. Myös sparraajat tulevat molemmilta alueilta.

Linkki videoonHyvän työn spurtin video (ely-keskus.fi Youtube-kanava)

Lisätietoa Hyvän työn spurtista (pdf)

 

Tervetuloa mukaan!

 

Lisätietoja

Etelä-Savossa johtava asiantuntija Tuija Toivakainen, 0295 024 220, [email protected] 

Satakunnassa kehittämispäällikkö Päivi Lankoski-Raitio, 0295 022 039, [email protected]

Päivitetty: 26.04.2024