Hyvä työelämä Etelä-Savossa

Tietoa työelämän laadusta, työhyvinvoinnista ja työn tuottavuudesta

Tapahtumat

Tältä sivulta löydät kaikki tapahtumat sekä tulossa oleviin tapahtumiin oikoreitin ilmoittautumiseen ja lisätietoihin. Alavalikosta löydät tarkempia tietoja Työhyvinvoinnin aamu- ja iltapäiväkahveista, Hyvän työn spurtista sekä Hyvä työelämä -oppimisverkostosta, jotka ovat vakiintuneita palveluitamme.

 

Tulossa

 

Työhyvinvoinnin kahvit etänä: ti 21.5.2024 klo 8:05 - 9:30

Hyvän työn spurtti etänä 15.4. - 10.5.2024

Hyvä työelämä 1.10. – 30.11.2024 etänä

Kaikki tapahtumat

 

Huhtikuun Työhyvinvoinnin kahveissa käyttöohjeita konkarille ja muutoinkin hölynpölyttömään työhön

Varmasta työkykyjohtamisen kehityspäällikkö Jyri Juusti pureutuu huhtikuun työhyvinvoinnin kahveissa siihen, miten konkarin kanssa onnistutaan työpaikoilla ja miten samalla voidaan vähentää hölynpölytöntä työtä. Jyri Juustin mukaan konkarius tai kokemus ei kuitenkaan yksin riitä. Kokemus on arvokasta, mikäli siitä vuosien myötä jalostuu näkemyksellisyyttä ja kykyä soveltaa tietoa muuttuvissa oloissa. Ilmoittaudu mukaan etäkahveihin viimeistään ma 8.4.: https://link.webropolsurveys.com/EP/4632BC40C70FD09F.

Työhyvinvoinnin kahveissa katse kääntyy huhtikuussa ikä- ja työkykyjohtamiseen. Varman Jyri Juustin mukaan työssä läpisoittelu ei tässä vaiheessa työuraa enää riitä. Ammatillinen kasvu on entistäkin tärkeämpää työuran loppuvaiheissa. Niin työssä kuin vapaa-aikanakin tarvitaan jatkumoa ja entistäkin mielekkäämpää ja merkityksellisempää tekemistä.

Tule mukaan Työhyvinvoinnin kahveihin etänä ke 10.4.2024 klo 8:05 – 9:30. Ilmoittautumisen yhteydessä saat vahvistuksen sähköpostiisi sekä kalenteriisi kutsun, jossa on Teams-linkki. Lisäksi käytämme työtilaa, johon saat sähköpostin kautta henkilökohtaisen kutsun viimeistään juuri ennen tilaisuutta.

Kutsu.

Päivitetty: 26.04.2024