Hyvä työelämä Etelä-Savossa

Tietoa työelämän laadusta, työhyvinvoinnista ja työn tuottavuudesta

Tapahtumat

Tältä sivulta löydät kaikki tapahtumat sekä tulossa oleviin tapahtumiin oikoreitin ilmoittautumiseen ja lisätietoihin. Alavalikosta löydät tarkempia tietoja Työhyvinvoinnin aamu- ja iltapäiväkahveista, Hyvän työn spurtista sekä Hyvä työelämä -oppimisverkostosta, jotka ovat vakiintuneita palveluitamme.

 

Tulossa

 

Työhyvinvoinnin kahvit etänä: Konkarin käyttöohje ja hölynpölytön työ ke 10.4.2024 klo 8:05 - 9:30

Hyvän työn spurtti etänä 15.4. - 10.5.2024

Hyvä työelämä 1.10. – 30.11.2024 etänä

Kaikki tapahtumat

 

Euroopan osaamisen teemavuonna Osaaminen näkyviin!

Syyskuun Työhyvinvoinnin kahvit käydään osaamisen teemassa keskiviikkona 27.9. kello 8:05 alkaen. Tule innostumaan teemavuodesta Antti Rajalan ja Ulla Peräkorven kanssa, sillä he kertovat, millaista osaamista tarvitaan vuonna 2030 ja mitä he ajattelevat oppimisesta. Saat myös hyvät vinkit seuraavalle Osaaminen näkyviin -teemaviikolle työpaikkaasi varten.

Miksi ihmeessä osaamisesta kannattaa puhua työpaikalla ja ennen kaikkea oppia itselle sopivasti uutta työn arjessa? Euroopan osaamisen teemavuosi tuokin esiin, miten helppoa oppiminen voi olla ja miten työtehtäviä varten osaamista voi kehittää. Voit tutustua jo etukäteen Euroopan osaamisen teemavuoteen:

Osaaminen näkyviin -viikon tavoitteena on auttaa ihmisiä ja yhteisöjä huomaamaan osaamistaan, tekemään sitä näkyväksi ja nostaa aihetta julkiseen keskusteluun. Osaaminen näkyviin -viikon voima on siinä, että se tehdään yhdessä! Tule mukaan ja ilmoittaudu Työhyvinvoinnin kahveille, niin saat hyvin ennakkotietoa, mistä onkaan kyse! Ilmoittaudu viimeistään ma 25.9.2023.

Kutsu.

Päivitetty: 04.04.2024