Yritysten kehittämispalvelut

Huippuasiantuntijoiden apua yrityksen kehittämiseen helposti ja edullisesti

Yritysten kehittämispalvelut etusivu

Talouden ja tuottavuuden johtaminen

Haluatko vahvistaa osaamistasi yrityksen talouden ja tuottavuuden johtamisessa? ELY-keskuksen koulutuksessa kehität yrityksesi liiketoimintaa talouden ja tuottavuuden näkökulmasta.

Koulutuksessa perehdyt yrityksesi taloustilanteeseen ja talouden merkitykseen liiketoiminnan suunnittelun ja johtamisen työkaluna. Opit talouden ja tuottavuuden suhteesta, yritysjuridiikasta ja -verotuksesta. Voit yrityksesi tarpeiden mukaan esimerkiksi tehdä taloussuunnitelman, rakentaa talousjärjestelmiä tai kehittää yrityksesi laatuprosesseja. Lisäksi pääset verkostoitumaan ja vaihtamaan ajatuksia muiden osallistujien kanssa ja saat heiltä vertaistukea. Saat myös kaikki koulutusmateriaalit, joita voit hyödyntää koulutuksen jälkeen.

Koulutus sopii pk-yritysten johto- ja avainhenkilöille esimerkiksi omistajavaihdoksessa tai murrostilanteessa.

Koulutukseen sisältyy 10 koulutuspäivää ja kaksi osallistujakohtaista konsultointipäivää, jossa pureudutaan tarkemmin juuri sinun yrityksesi tarpeiden ja tavoitteiden kannalta keskeiseen osa-alueeseen. Hinta on 1590 euroa + alv/osallistuja.

Tutustu ja ilmoittaudu tuleviin koulutuksiin alla. Jos alueellasi ei ole tulevia koulutuksia, voit ottaa yhteyttä ELY-keskukseen:

Koulutukseen ei voi hakea, jos

  • yritys on suuri yritys
  • yrittäjyys on sivutoimista. Pääsääntöisesti edellytetään, että yritystoiminta työllistää vähintään yrittäjän tai yhden työntekijän
  • yritystoiminta ei ole vakiintunut. Pääsääntöisesti edellytetään, että yrityksellä on takana yksi tilikausi
  • yrityksellä ei ole edellytyksiä kannattavaan toimintaan, yrityksellä on maksamatonta verovelkaa tai maksuhäiriöitä
  • yritykselle tai konsernille on viimeisen kolmen verovuoden aikana myönnetty de minimis-tukea 200 000 euroa tai raja ylittyisi palvelua myönnettäessä
  • yritys on ahvenanmaalainen yritys.

Talouden ja tuottavuuden johtaminen - alkavien koulutusten tiedot ja hakulinkit

Etelä-Savo

Talouden ja tuottavuuden johtamisen koulutus alkaa 15.1.2024. Ilmoittautuminen 15.12.2023 mennessä.

 

Päivitetty: 04.12.2023