Yritysten kehittämispalvelut

Huippuasiantuntijoiden apua yrityksen kehittämiseen helposti ja edullisesti

Yritysten kehittämispalvelut etusivu

Tee hakemus

Tee hakemus

Hakeminen on helppoa. Saat päätöksen tavallisesti noin kymmenessä päivässä. Tee hakemus Aluehallinnon asiointipalvelussa. Yritysten kehittämispalvelut ovat palveluvalikossa alimpana.

Johtaminen ja henkilöstö

Tarvitsetko tukea yrityksen ja henkilöstön johtamiseen? Kaipaako yrityksesi rekrytointiosaaminen vahvistamista? ELY-keskuksen palvelussa keskitytään strategiseen henkilöstöjohtamiseen.
    
Konsultoinnissa tarkastelet ja kehität yhdessä kokeneen liikkeenjohdon asiantuntijan kanssa yrityksesi johtamisen laatua ja prosesseja. Yrityksesi tarpeiden mukaan voidaan keskittyä esimerkiksi hallitus-, johtoryhmä- ja esimiestyöskentelyyn, henkilöstön osaamiseen, motivointiin, rekrytointiin tai työhyvinvointiin. Teet strategisen suunnitelman valitsemasi osa-alueen kehittämiseksi.

ELY-keskuksen palvelu sopii toimintansa vakiinnuttaneille pk-yrityksille, joilla on edellytykset kannattavaan toimintaan. Yritys voi toimia kotimaassa tai kansainvälisillä markkinoilla.

Konsultoinnin kesto on 2–5 päivää kerrallaan, ja se maksaa yritykselle 325 euroa + alv/päivä. Konsultointia voi saada korkeintaan 15 päivää kolmen vuoden aikana.

Kiinnostuitko palvelusta?

Arvioimme yrityksesi tilanteen ja tarpeet ja autamme etsimään sopivan asiantuntijan

Konsultointia ei voi hakea, jos

  • yritys on suuri yritys
  • yrittäjyys on sivutoimista. Pääsääntöisesti edellytetään, että yritystoiminta työllistää vähintään yrittäjän tai yhden työntekijän
  • yritystoiminta ei ole vakiintunut. Pääsääntöisesti edellytetään, että yrityksellä on takana yksi tilikausi
  • yrityksellä ei ole edellytyksiä kannattavaan toimintaan, yrityksellä on maksamatonta verovelkaa tai maksuhäiriöitä
  • yritykselle tai konsernille on viimeisen kolmen verovuoden aikana myönnetty de minimis-tukea 200 000 euroa tai raja ylittyisi palvelua myönnettäessä
  • yrityksen tarpeena on henkilöstökoulutuksen tai rekrytoinnin käytännön toteuttaminen tai muu operatiivinen toiminta
  • yritys on ahvenanmaalainen yritys.

Päivitetty: 04.12.2023