Yritysten kehittämispalvelut

Huippuasiantuntijoiden apua yrityksen kehittämiseen helposti ja edullisesti

Yritysten kehittämispalvelut etusivu

Markkinoinnin ja asiakkuuksien johtaminen

Haluatko vahvistaa osaamistasi markkinoinnissa ja asiakkuuksien johtamisessa? ELY-keskuksen koulutuksessa kehität yrityksesi liiketoimintaa strategisen markkinoinnin, myynnin ja asiakkuudenhallinnan keinoin.

Koulutuksessa opit laaja-alaisesti markkinoinnin eri osa-alueista, kuten hinnoittelusta, tuotteistamisesta, asiakkuudenhallinnasta ja jakelusta. Tarkennat yrityksesi asiakassegmenttejä, asetat tavoitteita myynnille ja markkinoinnille ja tunnistat yrityksellesi sopivat markkinointikanavat ja -keinot. Koulutuksen aikana teet esimerkiksi markkinointistrategian tai markkinoinnin vuosikellon. Lisäksi pääset verkostoitumaan ja vaihtamaan ajatuksia muiden osallistujien kanssa ja saat heiltä vertaistukea. Saat myös kaikki koulutusmateriaalit, joita voit hyödyntää koulutuksen jälkeen.

Koulutus sopii liikevaihdon kasvua hakevien pk-yritysten johdolle ja avainhenkilölle.

Koulutukseen sisältyy 10 koulutuspäivää ja kaksi yrityskohtaista konsultointipäivää, jossa pureudutaan tarkemmin juuri sinun yrityksesi tarpeiden ja tavoitteiden kannalta keskeiseen osa-alueeseen. Hinta on 1590 euroa + alv/osallistuja.

Tutustu ja ilmoittaudu tuleviin koulutuksiin alla. Jos alueellasi ei ole tulevia koulutuksia, voit ottaa yhteyttä ELY-keskukseen:

Koulutukseen ei voi hakea, jos

  • yritys on suuri yritys
  • yrittäjyys on sivutoimista. Pääsääntöisesti edellytetään, että yritystoiminta työllistää vähintään yrittäjän tai yhden työntekijän
  • yritystoiminta ei ole vakiintunut. Pääsääntöisesti edellytetään, että yrityksellä on takana yksi tilikausi
  • yrityksellä ei ole edellytyksiä kannattavaan toimintaan, yrityksellä on maksamatonta verovelkaa tai maksuhäiriöitä
  • yritykselle tai konsernille on viimeisen kolmen verovuoden aikana myönnetty de minimis-tukea 200 000 euroa tai raja ylittyisi palvelua myönnettäessä
  • yritys on ahvenanmaalainen yritys.

Markkinoinnin ja asiakkuuksien johtaminen - alkavien koulutusten tiedot ja hakulinkit

Satakunta

Markkinoinnin ja asiakkuuksien johtamisen koulutus alkaa 12.12.2023. Ilmoittautuminen 30.11.2023 mennessä.

"Kaikki sujui niin ELY-keskuksen kuin asiantuntijan puolelta nopeasti ja asiantuntevasti. Ei mitään valittamista. ELY on erittäin yrittäjäystävällinen."

Päivitetty: 04.12.2023