Yritysten kehittämispalvelut

Huippuasiantuntijoiden apua yrityksen kehittämiseen helposti ja edullisesti

Yritysten kehittämispalvelut etusivu

Ohjeistus ja materiaali palveluntuottajille

Analyysi- ja Konsultointi-palvelut

Tällä hetkellä ei ole mahdollista hakea Analyysi- ja Konsultointi-palvelujen palveluntuottajaksi. Analyysi- ja Konsultointi-palvelujen hankinta on toteutettu julkisena hankintana. Hankintalain mukaan puitejärjestelyyn ei voi sopimuskauden aikana ottaa uusia palveluntuottajia.

Suomen hallitusohjelman mukaan Yritysten kehittämispalvelut lakkautetaan vuoden 2023 lopussa.

Lisätietoa: Riikka Huhtanen-Pitkänen, Hämeen ELY-keskus, riikka.huhtanen-pitkanen(a)ely-keskus.fi, 0295 029 123

Koulutus-palvelu

Koulutuspalvelujen palveluntuottajaksi voi hakea jatkuvasti, koska niiden hankinnassa käytetään dynaamista hankintajärjestelmää (DPS).

Dynaamisessa hankintajärjestelmässä osallistumishakemuksen palveluntuottajaksi voivat jättää kaikki asiasta kiinnostuneet ja osallistujien määrää ei ennalta rajata. DPS:ään voi hakeutua koko hankinnan voimassaoloajan.

Kaikki ehdokkaat, jotka täyttävät vähimmäis- ja soveltuvuusvaatimukset (esim. rating A+, liikevaihto vähintään 200 000 e sekä koulutus- ja konsultointireferenssit) hyväksytään mukaan hankintajärjestelmään. Hylätyt ehdokkaat voivat jättää uuden osallistumishakemuksen heti kun vähimmäisvaatimukset täyttyvät. Hyväksyttyjen tarjoajien kanssa tehdään sopimus osallistumisesta hankintajärjestelmää. Tämän ns. hankinnan valmisteluvaiheen hoitaa Etelä-Savon ELY-keskus.

Hankintavaiheessa RR-ELYT julkaisevat tarjouspyynnöt tahoillaan järjestelmän sisällä. Tarjouspyyntö lähtee kaikille niille palveluntuottajille, jotka ovat sillä hetkellä hyväksyttyinä ko. palveluun palveluntuottajiksi.

Palvelujen Osallistumispyyntö on julkaistu HILMAssaja osallistumaan pääsee HANKI -kilpailutusjärjestelmässä. Hakusanoina voi käyttää: Yritysten kehittämispalvelut Koulutus DPS, Talouden ja tuottavuuden johtaminen, Yritysten kehittämispalvelut Koulutus DPS, Kasvuun johtaminen ja Yritysten kehittämispalvelut Koulutus DPS Markkinoinnin ja asiakkuuksien johtaminen.

Lisätietoa: Jonna Moilanen, jonna.moilanen(at)ely-keslus.fi, 0295 024 167

Logot

Lisää materiaalia löydät Aluehallinnon asiointipalvelun materiaalipankista.

"Yhteistyö ELY-keskuksen ja konsultin kanssa on ollut nopeaa ja joustavaa."

Työ- ja elinkeinoministeriön logo ELY-keskuksen logo  TE-palveluiden logo  

                  Suomi.fi:n logo.             Team Finlandin logo​​​​​​​

 

 

 

Päivitetty: 04.12.2023