Talent Coastline

Boosting Growth in Ostrobothnian Regions

Verkostoituminen

Oletko kiinnostunut jostain tietystä palvelusta? Etsitkö kumppaneita? Etsitkö osaajia? Mahtavaa! Talent Boost Summitisssa verkostoidutaan tehokkaasti – sekä paikan päällä että virtuaalisesti.  
 

Hyödynnämme tapahtumassa virtuaalista Brella-alustaa

Brella on verkostoitumistyökalu, jonka kautta pääset ennakkoon, kaksi viikkoa ennen tapahtumaa, tutustumaan ohjelmaan ja esiintyjiin sekä sopimaan tapaamisia muiden osallistujien kanssa. Brellan algoritmi ehdottaa sinulle sopivia kontakteja valitsemiesi kiinnostusten pohjalta. Näin optimoit aikasi tapahtumassa ja löydät sinulle parhaat mahdolliset kumppanit. Brellan virtuaalisella ständialueella voit lisäksi tutustua tarkemmin näytteilleasettajiin ja heidän tarjontaansa. 

Brellan verkostoitumistoiminto avataan kaikille ilmoittautuneille jo 8. marraskuuta. Aikainen lintu nappaa parhaat tapaamiset! 

Lisätietoja profiilin luomisesta ja yleisohjeistuksesta Brellaan lähetetään kaikille ilmoittautuneille hyvissä ajoin ennen Brellan avautumista, marraskuun alussa.  
 

Virtuaaliset ständit yrityksille ja muille sidosryhmille

Tarjoaako organisaatiosi kansainväliseen rekrytointiin tai sen veto- ja pitovoiman edistämiseen liittyvää palvelua tai toimintoa, joka voisi kiinnostaa muita osallistujia? Tarjoamme yrityksille ja muille sidosryhmille rajoitetun määrän virtuaalisia ständejä Brella-alustalla 22.–23.11.2022. Osallistujat voivat tutustua virtuaalisiin ständeihin jo kaksi viikkoa ennen tapahtumaa. Virtuaalinen ständi on maksuton. Se voi sisältää tekstiä, kuvia ja videoita. Lisäksi organisaation edustajat linkitetään virtuaaliselle ständille. 

Tämä on hyvä mahdollisuus saada lisänäkyvyyttä palvelulle/toiminnolle tapahtuman aikana! Jos olet kiinnostunut, mainitse siitä ilmoittautumislomakkeella tai ota yhteyttä järjestäjiin: talentboostsummit@ely-keskus.fi