Talent Coastline

Boosting Growth in Ostrobothnian Regions

Talent Coastline channel logo

Yrityksille suunnatut tapahtumat ja palvelut kansainvälisiin rekrytointeihin liittyen

Webinaari: Kieliratkaisuja kansainvälistyville yrityksille 3.5. klo 13–13.45

Oletko palkkaamassa kansainvälisiä työntekijöitä tai pohditko työpaikkasi kielikäytäntöjä? Tervetuloa Kielibuustin webinaariin, jossa pääset tutustumaan työkaluihin monikielisen työpaikan tueksi. Esittelemme muun muassa malleja suomen/ruotsin ja englannin rinnakkaiseen käyttöön, keinoja kielitaidon oppimisen tukemiseen sekä konkreettisia käytäntöjä rekrytointiin, perehdytykseen ja erilaisiin arkisiin työtilanteisiin.  

Kestävän kasvun avaimet: Globaali osaamispääoma ja digitaalinen kilpailukyky kuntoon

Tule kuulemaan ja keskustelemaan, mitä Suomessa ja EU:ssa tehdään näissä teemoissa nyt ja mikä sakkaa eli missä me voisimme skarpata turvataksemme valoisan tulevaisuuden. Tilaisuudessa kuulet raakaa dataa tulevaisuuden työvoimatarpeista ja työyhteisöjen monimuotoistumisesta. Kuulet esimerkkejä ratkaisuista ja pääset oppimaan muiden yritysten haasteista ja onnistumisista.

Webinaari: Työelämä moninaistuu – ratkaisuja työpaikoille 23.4.2024 klo 12–15

Kyky luotsata moninaisia työyhteisöjä ja vahvistaa työyhteisön kykyä ottaa vastaan eri-ikäisten, -kielisten ja -kulttuuritaustaisen ihmisten osaamista on yhä tärkeämpää. Verkkoseminaari tarjoaa tietoa ja käytännön ratkaisuja työpaikoille moninaisen työyhteisön menestyksen tueksi.

Kysely kansainvälisistä rekrytoinneista pk-yrittäjille ja pk-yrityksen johdossa työskenteleville

Tervetuloa vastaamaan PIKEUS-hankkeen kyselyyn ulkomaalaisesta työvoimasta ja kansainvälisistä rekrytoinneista. Kysely on suunnattu pk-yrittäjille ja pk-yritysten johtotehtävissä toimiville.

Ajankohtaista EURES verkostosta

Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan alueen EURES asiantuntijana on aloittanut Minna Hermanson. Tulen mielelläni käymään yrityksessäsi kun haluat tietää miten EU/ETA-maiden kattava palveluverkosto voi mm. rekrytointitapahtumien, EURES portaalin ja rahallisen tukiohjelman avulla auttaa yritystäsi rekrytointien ja näkyvyyden osalta.  

Uusi opas työntekijöiden rekrytointiin auttaa työnantajia

Suomi.fi:n tuore opas työntekijöiden rekrytointiin antaa käytännöllisiä ja konkreettisia neuvoja työnantajille, kun he suunnittelevat rekrytointeja ja palkkaavat uusia työntekijöitä kansallisesti tai kansainvälisesti. Neuvoja löytyy vaihtoehtojen kartoituksesta ja työntekijän valinnasta aina perehdytykseen asti. Opas on tehty yhteistyössä viranomaisten ja etujärjestöjen kanssa.

Päivitetty: 13.02.2024