Tietoa osallistujille

22.11.2022: Tapahtuma järjestetään paikan päällä Vaasassa, Åbo Akademin Academillillä

 • Osoite: Academill, Åbo Akademi, Rantakatu 2, 65100 Vaasa
 • Huomaathan, että Academillin pihapiirissä ja lähikaduilla pysäköintitilaa on rajoitetusti.
 • Sisään tapahtumapaikalle pääsee Academillin Rantakadun ja Koulukadun puoleisilta sisäänkäynneiltä. Avaa Academillin alueen kartta tästä
 • Infopiste on aulassa. Kun saavut tapahtumapaikalle, rekisteröidy infotiskillä saadaksesi osallistujapassisi.
 • Ohjelma alkaa klo 9.30. Kahvitarjoilu on klo 8.30–9.30. Katso koko ohjelma täältä
 • Online-tapahtuma (ohjelman suoratoisto) tapahtuu Brella-alustalla.

23.11.2022: Vain virtuaalisesti, Brella-alustalla

 • Virtuaaliset 1:1 -tapaamiset
 • Erityistä ohjelmaa kansainvälisille osaajille

Kurkista tapahtumapaikkaan ja sen ympäristöön tapahtuman juontajan Jasmin Granholmin kanssa:

Usein kysytyt kysymykset

Yleiset

 • Talent Boost Summit 2022 järjestetään Vaasassa. Ohjelma on kaksipäiväinen: 
   

  Tiistaina 22. marraskuuta: Paikan päällä Vaasassa 

  • Sijainti: Åbo Akademi, Rantakatu 2, 65100 Vaasa 
  • Mahdollisuus osallistua verkossa ja seurata ohjelmaa livenä Brella-alustan kautta 
    

  Keskiviikkona 23. marraskuuta: Verkossa 

  • Virtuaaliset tapaamiset 
  • Empower Wednesday: For international talents, by international talents – What do we need, what can we contribute and what can we gain? (virtuaalinen ohjelma kansainvälisille osaajille) 
 • Tilaisuuden kieli on englanti.   

 • Ota meihin yhteyttä, jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää!

  Tavoitat meidät helposti sähköpostilla: talentboostsummit@ely-keskus.fi

  Tai puhelimitse: 046 951 2483 tai 050 468 3861

Osallistuminen

 • Osallistuminen on maksutonta. Osallistujat vastaavat itse matka- ja majoituskuluistaan.

 • Voit osallistua tapahtumaan ilmoittautumalla etukäteen. Ilmoittautuminen tapahtuu rekisteröintilomakkeella. Muista ilmoittautua 20.11. mennessä!

  Huomaathan, että tapahtuman osallistujamäärä on rajoitettu. Paikat varataan ilmoittautumisjärjestyksessä, yritykset ja muut sidosryhmät ovat etusijalla.

  Tapahtuma paikan päällä Vaasassa on varattu täyteen. Voit silti osallistua tapahtumaan etänä, ilmoittaudu online-osallistujaksi täällä

 • Mikäli suunnitelmasi muuttuvat tai et voi matkustaa Vaasaan, ilmoitathan asiasta välittömästi järjestäjille. Näin voimme luovuttaa paikkasi seuraavalle jonossa. Jos olet epävarma tilanteestasi tai pohdit osallistumisen muuttamista, autamme mielellämme!

  Tavoitat meidät helposti sähköpostilla osoitteesta talentboostsummit@ely.keskus.fi.

 • Kyllä – tapahtuma toteutetaan osittain virtuaalisesti Brella-alustalla. 

  Brella mahdollistaa ohjelman seuraamisen livenä verkossa, tapahtuman aikatauluun tutustumisen sekä 1:1 tapaamisten varaamisen muiden osallistujien kanssa. Lähetämme kaikille osallistujille tarkempia tietoja, ohjeet ja henkilökohtaisen linkin Brellaan kirjautumiseen marraskuun alussa.

  Tapahtumaan tulee rekisteröityä ilmoittautumislomakkeella, vaikka osallistuisit vain verkossa. Näin saat henkilökohtaisen linkin Brellaan kirjautumista varten. 

  Ohjeet Brella-profiilin luomiseen ja tapahtumasivun käyttämiseen löydät täältä

 • Kyllä! Voit valita ohjelmasta omat suosikkisi ja osallistua tapahtumaan silloin, kun sinulle sopii. Voit myös esimerkiksi olla aamupäivällä paikan päällä Vaasassa, mutta pitää iltapäivällä 1:1 tapaamiset virtuaalisesti Brellassa, jos haluat! 

 • Kiinnostus tapahtumaa kohtaan on ollut suurta, ja kaikki sidosryhmien ja kansainvälisten osaajien paikat paikan päällä Vaasassa ovat täynnä. Jos ilmoittauduit onsite-tapahtumaan aikavälillä 26.9 klo 12 – 14.10. klo 10, olet päässyt jonoon. 

  Seuraamme tilannetta päivittäin ja ilmoitamme henkilökohtaisesti seuraavalle jonossa olevalle, mikäli paikkoja Vaasasta vapautuu.

  Jos olet jonossa, sinulle on varattu paikka verkkotapahtumassa. Näin voit osallistua tapahtumaan virtuaalisesti, jos Vaasasta ei vapaudu sinulle paikkaa. Jos haluat poistua jonosta, ilmoita siitä järjestäjille: talentboostsummit@ely-keskus.fi.

Brella

 • Käytämme tapahtuman aikana virtuaalista tapahtuma-alustaa Brellaa. Brella kokoaa yhteen kaikki tapahtuman keskeiset henkilöt ja mahdollistaa verkostoitumisen kaikkien osallistujien kanssa – paikan päällä tai virtuaalisesti.

  Brella on verkostoitumistyökalu, jonka kautta pääset ennakkoon, kaksi viikkoa ennen tapahtumaa, tutustumaan ohjelmaan ja esiintyjiin sekä sopimaan tapaamisia muiden osallistujien kanssa. Brellan algoritmi ehdottaa sinulle sopivia kontakteja valitsemiesi kiinnostusten pohjalta. Näin optimoit aikasi tapahtumassa ja löydät sinulle parhaat mahdolliset kumppanit.

  Brellan virtuaalisella ständialueella voit lisäksi tutustua tarkemmin näytteilleasettajiin ja heidän tarjontaansa. Onsite-tapahtumassamme ei ole fyysisiä ständejä.

 • Kyllä, jokainen tapahtuman osallistuja luo henkilökohtaisen profiilin Brella-alustalle! Se on ainoa tapa päästä sisään virtuaaliselle tapahtumasivustolle.

  Ohjeet Brella-profiilin luomiseen ja tapahtumasivun käyttämiseen löydät täältä

Ruokailu

 • Tiistain ohjelmaan kuuluu maksuton lounas, jolle on mahdollista ilmoittatutua tapahtuman rekisteröitymislomakkeella. Paikkoja lounaalle on rajoitettu määrä, ja ne varataan ilmoittautumisjärjestyksessä.

  Aamulla ja iltapäivällä tapahtumapaikalla on lisäksi tarjolla pientä välipalaa. Erikoisruokavalioista voi ilmoittaa tapahtuman rekistesteröitymislomakkeella.

 • Lounas tarjoillaan ravintola Strampenissa (osoite: Rantakatu 6). Tapahtumapaikan ja ravintolan välinen etäisyys on noin 300 metriä. Lyhyt päiväkävely kauniissa merimaisemissa virkistää!

Tapahtumapaikka

 • Talent Boost Summit 2022 järjestetään osoitteessa: 

  Academill, Åbo Akademi 
  Rantakatu 2 
  65100 Vaasa  

  Huomaathan, että tapahtumapaikan ympäristössä parkkipaikkoja on rajoitetusti.  

  Jos tulet Vaasaan junalla, yksi hyvä vaihtoehto on saapua paikalle kävellen! Rautatieaseman ja Åbo Akademin välinen välimatka on 1,2 kilometriä ja se kestää noin 15-20 minuuttia kävellä.

  Voit myös ottaa taksin tai saapua bussilla. Vaasan bussiaikataulut löytyvät kätevästi tästä reittioppaasta, jossa voit itse määrittää lähtö- ja päätepisteesi. Kertalipun voi ostaa suoraa bussista, tai vaihtoehtoisesti voi käyttää Waltti-matkakorttia. Lisätietoja bussilipuista Vaasan kaupungin sivuilla

  Mustavalkoinen kartta Vaasan keskustasta. Karttaan on merkitty rautatieasema, lounasravintola ja tapahtumapaikka.

  Map ©OpenStreetMap contributors 

   

 • Tapahtuman infopiste sijaitsee tapahtumapäivänä Academillin aulassa (C), jonne pääsee Rantakadun (A) ja Koulukadun (B) puoleisilta sisäänkäynneiltä. Autiorioon (D) on suora kulkuyhteys aulasta.

  Avaa Academillin alueen koko kartta tästä

Päivitetty: 14.11.2022