Talent Coastline

Boosting Growth in Ostrobothnian Regions

Web-sisällön esitys

Talent Coastline channel logo

 

 

Tervetuloa Talent Coastlinen verkkosivuille!

Talent Coastline on työ- ja koulutusperäisen maahanmuuton toimijoista koostuva ekosysteemi, jonka sateenvarjon alaisuudessa kehitetään Talent Boost-toimia Pohjanmaalla ja Keski-Pohjanmaalla. Toimimme kansainvälisten rekrytointien, kansainvälistyvien työyhteisöjen ja monimuotoistuvien toimintakenttien tukemiseksi ja edistämiseksi, jotta alue ja yritykset säilyvät elinvoimaisina nyt ja tulevaisuudessa.

Tämä yrityksille ja muille työnantajille suunnattu sivusto tarjoaa tietoa kansainvälisen rekrytoinnin kenttään liittyvistä ajankohtaisista aiheista, tapahtumista ja verkostoista, sekä kokoaa yhteen meneillään olevat kansainvälisten osaajien työllistymisen edistämiseen liittyvät hankkeet Pohjanmaalla ja Keski-Pohjanmaalla.

Työnantajien ja osaavan työvoiman kohtaamista on kehittämässä upea joukko eri toimijoita – koko Talent Coastline -ekosysteemi!

Lisätietoja: [email protected]

Yrityksille suunnatut tapahtumat ja palvelut kansainvälisiin rekrytointeihin liittyen

Hämeen ELY -keskus järjestää 11.5.-31.8.2023 hankehaun Vieraskielisten asiakkaiden tukeminen työelämään siirtymiseksi ja työelämässä.** Hankehakuun liittyen Uudenmaan ELY -keskuksen valtakunnallinen Kumppanina kotoutumisessa -koordinaatiohanke (ESR+) järjestää 7.6.2023 kello 10–12.15 Kansainvälisiä malleja työllistymistä edistävään kumppanuuteen -webinaarin, jonka tarkoituksena on tuoda mahdollisia hankehakijoita yhteen ja tarjota tietoa työllisyyteen liittyvistä kansainvälisistä malleista. 

 

Webinaarin ohjelma: 

10.00-10.05 Tervetuloa
Ilona Korhonen, Kumppanina kotoutumisessa -hanke (ESR+), 
Uudenmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus 

10.05-10.35 Widening the norm in practice – on racism and the receptivity of working life
Kitimbwa Sabuni, Development Manager,
County Administrative Board in Stockholm 

10.35-11.05 Avaintaitojen osaaminen näkyväksi – kokemuksia avaintaitojen kartoitusmallista
Tanja Sandberg, hankevastaava, Axxell Utbildning Ab 

11.05-11.35 Unleash the full potential of foreign-born jobseekers
Per Wassgren, Project Manager, Karlskoga Municipality 

11.35-12.15 Verkostoitumista ja hankeaihioiden kehittelyä

 

Lisätietoa ja ilmoittautuminen

Mikäli vieraskielisten työllisyys, työelämän vastaanottavuus ja kansainväliset hyvät käytännöt kiinnostavat, olet tervetullut webinaariin, vaikka et suunnittelisikaan rahoituksen hakemista. Tervetuloa!

**Hankehausta järjestetään hakuinfo 29.5.2023 kello 9-11. Tarkempaa tietoa rakennerahastojen verkkosivuilta lähiaikoina.

Päivitetty: 13.02.2024