Hyppää sisältöön

Talent Coastline

Boosting Growth in Ostrobothnian Regions

Web-sisällön esitys

Talent Coastline channel logo

 

 

Talent Coastline

Talent coastline -ekosysteemi on toimija- ja yrityskentän vapaaehtoisen yhteistyön ja kumppanuuden muoto, jonka sateenvarjon alaisuudessa alueen eri toimijat kehittävät Talent Boost-toimia Pohjanmaalla ja Keski-Pohjanmaalla. Toimimme kansainvälisten rekrytointien, kansainvälistyvien työyhteisöjen ja monimuotoistuvien toimintakenttien tukemiseksi ja edistämiseksi, jotta alue ja yritykset säilyvät elinvoimaisina nyt ja tulevaisuudessa.

Tämä sivusto on erityisesti suunnattu Talent Coastline ekosysteemin toimijoille. Sivusto tarjoaa tietoa ekosysteemin toimijoiden ajankohtaisista asioista, tapahtumista ja verkostoista, sekä kokoaa yhteen meneillään olevat kansainvälisten osaajien työllistymisen edistämiseen liittyvät hankkeet Pohjanmaalla ja Keski-Pohjanmaalla. 

Lisätiedoissa: [email protected] 

Ajankohtaista alueelta

Rekrytointimessut Emigration Expo on Euroopan suurin maastamuuttotapahtuma. Tapahtumassa käy vuosittain noin 11 000 työnhakijaa tai työperäistä maastamuuttoa harkitsevaa osaajaa.

Suomi on tapahtumassa mukana #FinlandWorks osastolla. Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan työ- ja koulutusperäisen maahanmuuton Talent Coastline -ekosysteemistä messuilla edustaa Kristiinankaupungin elinkeinokeskus, Pietarsaaren seudun kehittämisyhtiö Concordia sekä Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan Eures-asiantuntija.

Yritys, haluatko työnantajana saada näkyvyyttä Emigration Expon työnhakijoiden joukossa?

Talent Coastline tarjoaa osana Emigration Expon FinlandWorks-osastoa Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan työnantajille mahdollisuuden tavoittaa potentiaalisia työntekijöitä Hollannista.

Voit ilmoittaa meille avoimesta työpaikastasi ja välittää työpaikkailmoituksen, jolloin me hoidamme näkyvyyden messuilla puolestasi maksuttomasti. Avustamme tarpeen mukaisesti englanninkielisen työpaikkailmoituksen laatimisessa. Näkyvyyttä edistetään mm. FinlandWorks messuosastolla, tapahtuman internetsivuilla, WorkInFinland-sivustolla ja sosiaalisessa mediassa.   Voit myös lähteä mukaan messuille ja edustaa omaa organisaatiotasi FinlandWorks-osastolla. Messuille osallistumisesta ei peritä erillistä maksua mutta organisaatio vastaa omista majoitus- ja matkakustannuksistaan.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan! (PDF)

Päivitetty: 31.10.2023