Oikopolut

Kaakkois-Suomen yrityspalvelut

Tukena yrityksesi eri vaiheissa Kymenlaaksossa ja Etelä-Karjalassa

Yhteistyössä

Yritystarinat

Tälle sivulle kokoamme uutisia yrityksistä, jotka ovat saaneet apua ja tukea yrityspalveluistamme.

Nemora

Laawu

Glamping-elämyksiä perinteisellä, kestävällä rakentamisella. Laawun tuotteissa yhdistyy telttailun tarjoama luonnonläheisyys ja mökin antama mukavuus.

SpinDrive

SpinDrive kehittää ja toimittaa digitaalisia laakereita, aktiivisia magneettilaakereita, jotka eivät rajoita sähkökoneiden maksimipyörimisnopeutta leijuntateknologian ansiosta.

Ekoeriste

Ekoeriste Oy:n toimitusjohtaja Toni Salstola päätyi perheyrityksen vetovastuuseen kolmekymppisenä. Nyt takana on kuutisen vuotta toimitusjohtajan tuolilla ja tuplaantunut liikevaihto.

Littlebit Design ​​​​​​

Kouvolalainen Littlebit Design on moderni käsityöalan yritys, joka suunnittelee, valmistaa ja myy koruja.

Servitium 

Lappeenrannan korkeakoulukampuksella yrittäjyys ja yrittäjähenkiset ihmiset ovat vahvasti läsnä. Sieltä sai alkunsa myös tutkimustalo Servitium, kyselypalvelututkimuksiin erikoistunut yritys.

Biovaaka​​​

Biovaaka on lappeenrantalaislähtöinen yritys, joka tarjoaa ammattikeittiöille ja ravintoloille palveluita ruokahävikin vähentämiseen ja seurantaan.

Normogames

Kotkalainen Startup-yritys Normogames, on vuonna 2022 perustettu opiskelijalähtöinen pelistudio.

PikaPay 

Lappeenrantalaislähtöinen startup-yritys PikaPay aikoo mullistaa kaupassakäynnin tulevaisuuden. Yritys kehittää älypuhelimeen ladattavaa sovellusta, jolla asiakas saa itse skannattua ja maksettua ostokset jonottamatta perinteisille tai itsepalvelukassoille.

Muualla verkossa

Päivitetty: 23.01.2024