Oikopolut

Kaakkois-Suomen yrityspalvelut

Tukena yrityksesi eri vaiheissa Kymenlaaksossa ja Etelä-Karjalassa

Aloittavan yrittäjän palvelut

Minustako yrittäjä? -valmennus

Valmennus soveltuu sinulle, mikäli olet pohtimassa, olisiko yrityksen perustaminen sinulle realistinen ja hyvä vaihtoehto.  Verkkovalmennuksessa arvioit yrittäjyysvalmiuksiasi ja saat realistista tietoa yrittäjyydestä ja yrittäjyyden eri vaihtoehdoista.

Yrittäjäkoulutus

Koulutus antaa realistisen kuvan yrittäjän arjesta ja valmiudet liiketoiminnan kehittämiselle. Verkkototeutuksena järjestettävä Yrittäjäkoulutus sopii sinulle, jos

  • sinulla on liikeidea tai alustava ajatus oman yritystoimintasi käynnistämisestä ja haluat jalostaa omaa liike- ja/tai ansaintaideaasi kannattavaksi liiketoiminnaksi tai ansaintatavoiksi,
  • olet yritystoiminnan alkuvaiheessa oleva yrittäjä ja kaipaat lisäosaamista sekä verkostoitumista, tai yrittäjyyskoulutus on sinulle starttirahan saamisen ehtona.

Lisätietoa:

Oletko aloittamassa yritystoimintaa?

Starttiraha edistää uutta päätoimista yritystoimintaa ja työllistymistä. Se turvaa yrittäjän toimeentulon siltä ajalta, jonka yritystoiminnan käynnistys ja vakiinnuttaminen arviolta kestää – kuitenkin enintään 12 kuukauden ajan.

Lue lisää:

Seudulliset yrityspalvelut

Henkilökohtaista neuvontaa ja konsultointia starttihakemuksen liitteeksi tarvittavien liiketoimintasuunnitelman sekä rahoitus- ja kannattavuuslaskelmien tekemiseen sekä liikeidean kehittämiseen ja yrityksen perustamiseen saa uusyrityskeskuksista ja paikallisista kehittämisyhtiöistä.

  • Cursor (Loviisa, Pyhtää, Kotka, Hamina, Virolahti, Miehikkälä)
  • Kinno (Kouvola)
  • Kehy (Imatra, Ruokolahti, Rautjärvi)
  • Wirma (Lappeenranta)

Valtakunnallista tietoa ja neuvontaa

Valtakunnallinen Yritys-Suomi-puhelinpalvelu neuvoo alkavia yrittäjiä tyypillisimmissä yrityksen perustamiseen ja yrittämiseen liittyvissä kysymyksissä.

Suomi.fi-sivustolta löytyy runsaasti tietoa ja palveluja yrityksille ja yrityksen perustajille.

Muualla verkossa

Päivitetty: 10.08.2023