Monipaikka

Paikasta riippumattoman työn edistäjä

Tapahtumat & Koulutukset

Monipaikka-hanke toteuttaa maksuttomia etä- ja hybridityön koulutuksia ja työpajoja. Käytännönläheiset koulutukset on suunnattu mikro- ja pk-yrityksille toimialasta riippumatta.

Toiveita koulutusten aiheiksi otetaan mielellään vastaan. Ja mikäli aiemmat koulutukset jäivät väliin, niin ota yhteyttä - suunnitellaan yhdessä, miten teidän yrityksessänne voidaan parantaa mm.

  • etätyötä
  • etärekrytointia
  • etäperehdyttämistä

Hyvinvoiva etätyöntekijä - Ti 23.8.22 klo 8-11 @ ÄäneHub

Etätyö oikein toteutettuna lisää työntekijöiden hyvinvointia. Toisaalta myös riskitekijät on hyvä tiedostaa. Tervetuloa kahvin äärelle kuulemaan lisää!

Teknostressi monipaikkaisessa työssä - Pe 17.6.22 klo 14-16 @ Vaajakoski

Mitä on teknostressi ja miten se näkyy monipaikkaisessa työssä? Kuinka vähentää stressiä ja kuormitusta omassa työssään paikasta riippumatta?

Rekrytoi ja perehdytä etänä! - To 24.2.22 klo 14-17

Rekrytoinnin mahdollisuudet monipaikkatyössä. Uuden työntekijän onnistunut rekryprosessi ja perehdyttäminen etänä. Tervetullut olo etäisyydestä huolimatta.

Etätyö – lainsäädännön raamit ja käytännön toteuttaminen - To 10.2.22 klo 14-17

Käytännönläheinen perehdytys etätyöhön lainsäädännön näkökulmasta. Etätyöstä sopiminen. Työskentely ulkomailta. Sosiaaliturva ja verotus etätyössä.

Mitä töitä voi tehdä etänä? Miten se toimii käytännössä? - To 27.1.22 klo 14-17

Etätyön sopivuus eri tehtäviin. Yhteistyö ja johtaminen monipaikkatyössä. Sujuva työskentely digitaalisissa työympäristöissä. Esihenkilön muistilista johtamiseen.

Miksi kannattaa tehdä etänä - Ilot ja surut! - To 13.1.22 klo 14-17

Etä- ja monipaikkatyön hyödyt, mahdollisuudet, edellytykset ja riskit. Monipaikkaisuus yrityksen kilpailutekijänä. Muistilista monipaikkatyön suunnitteluun.