Monipaikka

Paikasta riippumattoman työn edistäjä

Tapahtumat & Koulutukset

Monipaikka-hanke toteuttaa maksuttomia etä- ja hybridityön koulutuksia ja työpajoja. Käytännönläheiset koulutukset on suunnattu mikro- ja pk-yrityksille toimialasta riippumatta.

Toiveita koulutusten aiheiksi otetaan mielellään vastaan. Ja mikäli aiemmat koulutukset jäivät väliin, niin ota yhteyttä - suunnitellaan yhdessä, miten teidän yrityksessänne voidaan parantaa mm.

  • etätyötä
  • etärekrytointia
  • etäperehdyttämistä

 

Ideointi etänä-webinaari - To 30.3. klo 8.30-11.30

Kuinka ideointi, uuden suunnittelu ja innovointi onnistuu etänä? Koulutuksessa opit kuinka yhdessä ajattelua voidaan tukea etäympäristössä ja pääset kokeilemaan käytännössä digitaalista etäympäristöön sopivaa työkalua.

Voi hyvin - teetpä sitten töitä missä vain -koulutus - Ke 10.5.23 klo 8.30-11.30 @Crazy Town, Jyväskylä

Frank Martelan vetämässä maksuttomassa koulutuksessa kuulet, mitä voit itse tehdä vahvistaaksesi omaa hyvinvointiasi työskentelitpä missä tahansa ja miksi modernissa työelämässä sisäisen motivaation löytäminen on keskeistä sekä hyvinvoinnin että aikaansaamisen kannalta. 

Sinustako tulevaisuuden tavoitelluin etätyönantaja?-webinaari - Ti 30.5.2023 klo 8.30-11.30

Perttu Pölösen vetämässä maksuttomassa webinaarissa opit, kuinka työelämä tulee muuttumaan, millaista osaamista tarvitaan ja millaisia odotuksia osaajilla on työnantajaa kohtaan tulevaisuudessa.  

Menneet tapahtumat

Päivitetty: 02.02.2023