Monipaikka

Paikasta riippumattoman työn edistäjä

Monipaikka-hanke (ESR)

  • Auttaa parantamaan mikro- ja pk-yritysten tuottavuutta, työvoiman saatavuutta ja työhyvinvointia edistämällä digitaalisuutta ja monipaikkaista työskentelyä toimialasta riippumatta
  • Löytää työtehtäviä, joita ei vielä ole tehty etänä, mutta on mahdollista tehdä paikasta riippumattomasti
  • Tarjoaa maksutonta yrityskohtaista tukea etätyön ja monipaikkatyön kehittämiseen

Onko sinulla tai yritykselläsi hyviä tai huonoja kokemuksia etätyöstä taikka kehittämiskohteita, johon kaipaatte apua - kerro niistä vastaamalla kyselyyn!

Tapahtumat & Koulutukset

Ideointi etänä-webinaari - To 30.3. klo 8.30-11.30

Kuinka ideointi, uuden suunnittelu ja innovointi onnistuu etänä? Koulutuksessa opit kuinka yhdessä ajattelua voidaan tukea etäympäristössä ja pääset kokeilemaan käytännössä digitaalista etäympäristöön sopivaa työkalua.

Voi hyvin - teetpä sitten töitä missä vain -koulutus - Ke 10.5.23 klo 8.30-11.30 @Crazy Town, Jyväskylä

Frank Martelan vetämässä maksuttomassa koulutuksessa kuulet, mitä voit itse tehdä vahvistaaksesi omaa hyvinvointiasi työskentelitpä missä tahansa ja miksi modernissa työelämässä sisäisen motivaation löytäminen on keskeistä sekä hyvinvoinnin että aikaansaamisen kannalta. 

Sinustako tulevaisuuden tavoitelluin etätyönantaja?-webinaari - Ti 30.5.2023 klo 8.30-11.30

Perttu Pölösen vetämässä maksuttomassa webinaarissa opit, kuinka työelämä tulee muuttumaan, millaista osaamista tarvitaan ja millaisia odotuksia osaajilla on työnantajaa kohtaan tulevaisuudessa.  

Blogikirjoitukset

Päivitetty: 24.05.2022