Uudenmaan Yrityspalvelut

Pk-yritysten rahoitusneuvonnan puhelinnumero, 0295 024 800.

Work in Finland -työnantajaneuvonnan mainos.

 

 

 

 

 

Kasvu ja kansainvälistyminen

Kasvu- ja kansainvälistymisneuvontaa sekä -rahoitusta saat TEAM FINLAND -verkoston kautta. TEAM FINLAND -toimintaa koordinoidaan maakunnallisesti ELY-keskuksessa. Verkostosta löydät Business Finlandin, ELY-keskuksen, Finnveran, TE-toimiston ja ulkoministeriön kansainvälistymiseen liittyvät neuvontapalvelut, rahoituspalvelut sekä kansainvälisen verkoston.

Business Finland (businessfinland.fi) tarjoaa muun muassa rahoitusta, avustusta ja lainaa, kansainvälistymiseen, tutkimukseen, tuotekehitykseen ja monenlaisiin liiketoiminnan kehittämisen tarpeisiin erityisesti pienille ja keskisuurille yrityksille. Suuret yritykset ja tutkimusorganisaatiot voivat saada rahoitusta yhteisiin projekteihin pk-yritysten kanssa.

Ulkoministeriön ja Business Finlandin ulkomaanverkosto ylläpitää myös Vientimarkkinoiden mahdollisuudet -sivustoa (marketopportunities.fi), jonne ulkomaan toimipisteet koostavat mahdollisuuksia ja tietoa suomalaisille yrityksille.   

Finnvera (finnvera.fi) tarjoaa rahoitusta yritystoiminnan alkuun, kasvuun ja kansainvälistymiseen sekä viennin riskeiltä suojautumiseen. Se vahvistaa suomalaisten yritysten toimintaedellytyksiä ja kilpailukykyä tarjoamalla lainoja, takauksia ja vientitakuita. Finnvera jakaa rahoitukseen sisältyvää riskiä muiden rahoittajien kanssa. 

Ota yhteyttä maakuntasi TF-koordinaattorin ja pääset asiasi kanssa eteenpäin saaden myös yhteyden Business Finlandin vientirahoitukseen ja neuvontaa.

 

Yhteydenottolomake

Tarvitsetko apua rahoituksessa, kansainvälistymisessä tai osaamisen kehittämisessä?

Kotimaan ja ulkomaiden markkinoilta kasvua hakevien yritysten palvelut

  • Kasvuväylä on Uudenmaan TE-toimiston maksuton asiantuntijapalvelu yrityksille. Kasvuväylän asiantuntijat auttavat kasvuhaluisia yrityksiä liiketoiminnan kehittämisen eri tarpeissa ja neuvovat yrityksen kehittymistä tukevissa etenemisvaihtoehdoissa. Kasvuväylä auttaa esimerkiksi, kun yrityksessä tarvitaan uutta, osaavaa työvoimaa, näköpiirissä on uudenlaista osaamista vaativa muutostilanne, tai yritys tarvitsee rahoitusta kehittämisprojektiinsa.

    Kun yrityksesi on kasvussa, muutostilanteessa tai etsit asiantuntija-apua liiketoiminnan kehittämiseen, Kasvuväylä on oikea osoite. Asiantuntijapalvelu on suunnattu yrittäjille ja yrityksille, ja se auttaa kaikissa liiketoiminnan kehitystarpeissa eteenpäin. Saat henkilökohtaista palvelua asiantuntijoilta, ja pääset etenemään nopeasti yrityksesi tarpeiden mukaisesti. Kasvuväylän asiantuntijat neuvovat sinua kasvokkain, puhelimitse tai sähköisissä kanavissa.

    Uudenmaan työ- ja elinkeinotoimiston kasvuväylän asiantuntijaan saat yhteyden lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected]. Lisätietoja voit lukea Uudenmaan TE-toimiston kasvupalveluista verkkosivuilta: Kasvuväylän palvelut (te-palvelut.fi)

  • Kansainvälistymispalveluiden palvelupolku on monivaiheinen. Se tavoittelee kiinnostuksen lisäämistä kansainvälistymistä ja viennin aloittamista kohtaan. Toisessa vaiheessa polulla yritys haluaa tietoa kansainvälistymisestä sekä miten Team Finland -verkosto voi auttaa yritystä. Seuraavaksi yritys saa apua kansainvälistymissuunnitelmassaan ja kasvattaa valmiuksiaan kansainvälistymiseen. Tämä johtaa yrityksen liiketoiminnan kehitykseen, toimenpiteitä toteutetaan ja myös Team Finland -palvelut ovat apuna. Kansainvälisen kaupankäynnin jälkeen, jossa apua on tarvittu viennissä sekä kohdemarkkinoilla, yritys laajenee ja uudistuu kasvattamalla kansainvälistä liiketoimintaansa nykyisillä ja uusilla markkinoilla. Lisäksi yrityksen apuna ovat Team Finland -kumppanit ulkomailla sekä Business Finlandin ja ulkoministeriön kansainväliset verkostot.

    Team Finland (team-finland.fi) kokoaa yhteen paikkaan kaikki Suomen valtion rahoittamat kansainvälistymispalvelut. Team Finlandin kautta saat tietoa markkinoista ja niiden riskeistä, rahoitusta kansainvälistymiseen, mahdollisuuden osallistua vienninedistämismatkoille sekä yhteyksiä, tietoa ja neuvontaa. Lisäksi Business Finland antaa vauhtia kansainväliseen laajentumiseen (businessfinland.fi).

  • Tarjoamme rahoitusta kansainvälisiin hankkeisiin. Lisää tietoa tällä sivustollamme, tutustu tämän teemasivuston Rahoitus kohdasta

  • Yrityskummit ovat kokeneista yrittäjistä, yritysjohtajista ja liike-elämän asiantuntijoista koostuva valtakunnallinen verkosto. Yrityskummit tarjoavat osaamistaan ja kokemustaan maksuttomasti Suomessa toimivien mikro- ja pienyritysten kasvun tueksi ja haasteiden ratkaisemiseksi. Lue lisää Yrityskummien sivustolta! (yrityskummit.fi)

 

 

Kiinnostaako sinua Alankomaiden markkinat? Ks. täältä Kauppakamarin tallenne Suuntana Alankomaat -webinaarista

 

 

Yhteistyössä

Päivitetty: 14.03.2024