Uudenmaan Yrityspalvelut

Tervetuloa

Uudenmaan Yrityspalvelut on Uudenmaan ELY-keskuksen ja TE-toimiston sekä Team Finland -toiminnan yrityspalvelusivusto Uudenmaan alueelle.

Tältä sivulta löydät tietoa yrityksen perustamiseen, kehittämiseen ja kansainvälistymiseen liittyen. Saat monipuolista tietoa myös henkilöstön rekrytoimisesta ja kouluttamisesta.

Ota rohkeasti yhteyttä asiantuntijoihimme! Autamme sinua yrityksesi elinkaaren eri vaiheissa.

Ajankohtaista

Työllistä taidolla -palvelun päätösseminaari järjestetään 18.4.2024 klo 9–12 Helsingin Pasilassa ja tilaisuutta voi seurata myös virtuaalisesti. Valtakunnallinen Työllistä taidolla -palvelu on valmentanut yli 12 000:ta suomalaista yksin- ja mikroyrittäjää ensimmäisten työntekijöiden rekrytoinnissa. Päätösseminaarissa esitellään juuri valmistunut MDI:n vaikuttavuusselvitys Työllistä taidolla palvelusta, sekä puheenvuoroja Työ- ja elinkeinoministeriöstä, Uudenmaan ELY-keskuksesta ja Uudenmaan TE-toimistosta. Tilaisuuden avaa Uudenmaan TE-toimiston johtaja Minna Helenius. Lisätietoa tapahtumasta löydät ajankohtaista osiosta alempaa sivulta.
Kiinnostaako sinua itsesi työllistäminen? Hae mukaan Starttipaketti yrittäjyyteen -koulutukseen! Koulutus on suunnattu 18-29-vuotiaille yrittäjyydestä kiinnostuneille ja sen voi suorittaa suomeksi, ruotsiksi tai englanniksi. Lue lisää TE-palvelujen sivuilta. (te-palvelut.fi)
Tutkimus- kehitys ja innovaatiotoimintaa varten on avautunut uusi rahoitushaku! Rahoitusta voivat hakea aloittamisvaiheessa olevat alle viisivuotiaat pienyritykset sekä sellaiset yritykset, jotka ovat nyt tai aikaisemmin olleet mukana ammattikorkeakoulujen, yliopistojen ja tutkimuslaitosten tki-hankkeissa. Lisätietoja tki-rahoituksesta voit lukea täältä.
Maaseudun yritystukien haku on nyt auki! Lisätietoja hausta voit lukea Ruokaviraston sivuilta (ruokavirasto.fi).
Yrittäjä! Haluatko kehittyä työnantajana ja kiillottaa brändiäsi työnantajana? Työnantajamielikuva on vahva kilpailuetu (kauppalehti.fi). IMAGO-valmennuksesta saat konkreettisia eväitä työnantajabrändin kehittämiseen ja henkilöstön johtamiseen. Lisätietoja saat Työmarkkinatorin sivustolta (tyomarkkinatori.fi)
Aloitteleville yrittäjille maksutonta asiantuntija-apua myynnin ja markkinoinnin kehittämiseen! StarttiPlussasta lisätietoa saat TE-palvelujen sivuilta (te-palvelut.fi)
Uusi muutosturvapaketti yli 55-vuotiaille! Vuoden 2023 alussa otettiin käyttöön uusi muutosturvakokonaisuus, jonka tarkoituksena on parantaa yli 55-vuotiaana irtisanottujen työmarkkina-asemaa. Pakettiin kuuluvat muutosturvaraha, oikeus koulutukseen sekä tavallista pidempi työllistymisvapaa. Lue lisää aiheesta Työmarkkinatorilta (tyomarkkinatori.fi)
WORK IN FINLAND- verkkosivustot työantajille on nyt julkaistu! Tutustu täältä! (workinfinland.com)
Seuraa avoinna olevia yritystukihakuja Rakennerahaston sivuilta (rakennerahastot.fi)

Tilaisuudet ja tapahtumat

 

Yhteistyössä

Päivitetty: 15.04.2024